top icon
Επικαιρότητα

Total Hellas: συμμετέχει στην 26η έκθεση Agrotica

Η Total Hellas συμμετέχει για 2η φορά στην 26η έκθεση Agrotica 2016 στην Helexpo Θεσσαλονίκης, από 29 μέχρι 31 Ιανουαρίου, με την εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων της, αποκλειστικά σχεδιασμένη για γεωργικά μηχανήματα.

Η γκάμα της Total για τις αγροτικές δραστηριότητες είναι αποτέλεσμα μακρόχρονου σχεδιασμού και έρευνας των εργαστηρίων της. Ο επισκέπτης στο περίπτερο της Total Hellas (περίπτερο 17, stand 18) θα συναντήσει τα πολυλειτουργικά λάδια (Multagri) και τα εξειδικευμένα προϊόντα για κινητήρες (Tractagri) και συστήματα μεταδόσεων  (Dynatrans, Transmission) καθώς και λιπαντικά που ευνοούν την εξοικονόμηση καυσίμου (Tractagri FE) . Τα λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου και τα Bio λιπαντικά έρχονται να απαντήσουν στην ανάγκη της γεωργικής δραστηριότητας που συνεχώς απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό που συμμορφώνεται με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα λιπαντικά για γεωργικά μηχανήματα της Total (http://www.total.gr/el/automotive-lubricants/discover-our-products-el/agri-prod-el.html)

Οι επισκέπτες εκτός από το να ενημερωθούν για την σειρά λιπαντικών για γεωργικά μηχανήματα, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα καινούργιο Renault Clio, απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων στο περίπτερο 17, stand 18, τις ημέρες και ώρες της έκθεσης. (περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε εδώ) http://www.total.gr/el/home/aboutus/localnews.html

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ