top icon
Επικαιρότητα

Μια Toyota Corolla μετατράπηκε σε μουσικό όργανο (+ video)

Ο γνωστός YouTuber “Man Plays”, χρησιμοποιώντας μία Toyota Corolla όγδοης γενιάς ως μουσικό όργανο, παρουσιάζει στο κοινό το νέο μουσικό hit της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον “Man Plays” πρόκειται για έναν ταλαντούχο YouTuber που μετατρέπει κοινά αντικείμενα σε μουσικά όργανα. Στο κανάλι του στο YouTube, έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα αντικείμενα (ποδήλατα, δέντρα, ψωμί, ακόμα και τουαλέτα), να χρησιμοποιούνται ως μουσικά όργανα ώστε να παράξουν κάποια παράξενα τραγούδια.

Ωστόσο αυτή τη φορά ο “Man Plays” μας χάρισε κάτι ξεχωριστό. Ο δημοφιλής YouTuber, χρησιμοποίησε μία παροπλισμένη Toyota Corolla ως βάση, ώστε να πετύχει ένα μουσικό αριστούργημα. Η συγκεκριμένη όγδοης γενιάς Toyota Corolla, μπορεί να μην ξαναβγεί ποτέ στο δρόμο, ωστόσο θα αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές από τον χώρο της μουσικής.

Toyota Corolla

Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το μουσικό άλμπουμ του “Man Plays”, ωστόσο ελπίζουμε στα υπόλοιπα τραγούδια που θα δημιουργήσει να χρησιμοποιήσει περισσότερα μηχανικά μέρη της συγκεκριμένης Toyota Corolla.

Απολαύστε το βίντεο

ΒΙΝΤΕΟ: Man Plays

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota Corolla
  • Toyota Corolla
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ