top icon
Επικαιρότητα

Τρίθυρο VW Polo

Τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης επέλεξε η Volkswagen, προκειμένου να παρουσιάσει επίσημα την τρίθυρη έκδοση του νέου Ρolo.

Τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης επέλεξε η Volkswagen, προκειμένου να παρουσιάσει επίσημα την τρίθυρη έκδοση του νέου Ρolo. Το μοντέλο, που φυσικά έχει το ίδιο πάτωμα και τις διαστάσεις της πεντάθυρης έκδοσης, θα κατασκευάζεται στην Παμπλόνα της Ισπανίας.
 
Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και η έναρξη διάθεσής του στην αγορά υπολογίζεται στις αρχές του 2010. Τα επίπεδα εξοπλισμού του νέου Polo θα είναι τέσσερα, ενώ στον βασικό συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων 4 αερόσακοι, ABS και ESP.

Έξι επιλογές κινητήρων προδιαγραφών Εuro5 προβλέπονται για το αυτοκίνητο, τέσσερις βενζίνης και δύο ντίζελ. Οι τελευταίοι θα είναι 1.6 λίτρων, με δύο εκδόσεις ισχύος, 75 και 90 ίππων. Οι βενζινοκινητήρες των 1.2 λίτρων με απόδοση 60 και 70 ίππων, συνοδεύονται από τον 1.4 λίτρη με τους 85 ίππους. Αργότερα θα ακολουθήσει κι ο υπετροφοδοτούμενος των 1.2 λίτρων, με ισχύ 105 ίππων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ