top icon
Επικαιρότητα

Truck Festival 2004

Η γιορτή του φορτηγού αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στη χώρα μας από τις 8 ως τις 10 Οκτωβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων

Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης πρώτης εκδήλωσης του προηγούμενου χρόνου, με την προσέλευση 25.000 επισκεπτών, διοργανώνεται από τις 8 ως τις 10 Οκτωβρίου το Truck Festival 2004, με ελαφρότερα επαγγελματικά οχήματα, ώστε να συμπεριληφθεί το σύνολο των εταιρειών του χώρου και να παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο θέαμα, προσβλέποντας κυρίως στην εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων και στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών. Οι ώρες λειτουργίας του festival στο εορταστικό αυτό τριήμερο είναι από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδι, ενώ τα εγκαίνιά του θα γίνουν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα. Το Truck Festival 2004 θα λάβει χώρα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, μόλις 500 μέτρα από την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου , στο κόμβο της Πάχης (42ο χλμ.), σε έκταση 25.000 m² συνολικά.

Αναλυτικά οι επισκέπτες έχουν να επιλέξουν από ένα πλήθος δραστηριοτήτων:

Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων φορτηγών και τρακτόρων, πούλμαν, λεωφορείων, τρέιλερ (νταλίκες, θάλαμοι, βυτία), ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, pick-up, βαν, 4×4 και μηχανημάτων έργων) με δυνατότητα test drive. Να σημειωθεί ότι θα παρουσιασθούν όλα τα νέα μοντέλα – εντελώς καινούργια αυτοκίνητα – αλλά και μεταχειρισμένα σε τιμές προσφοράς.

Έκθεση ανταλλακτικών, αξεσουάρ και συναφών προϊόντων (ελαστικά, λιπαντικά, βελτιωτικά κ.ά.)

Επιδείξεις θρυλικών Αμερικάνικων φορτηγών

Επιδείξεις trial trucks σε διαμορφωμένο «τεραίν» από ξένους σπεσιαλίστες

Διαγωνισμοί ταχύτητας, dragster και δεξιοτεχνίας.

Επιδείξεις – παρελάσεις φορτηγών (αντίκες, εξωτερική διακόσμηση, εξοπλισμός καμπίνας)

Καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Truck Festival 2004.

Διαγωνισμοί μπύρας και «μπρα ντε φερ».

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ, η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ και το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην μεγαλύτερη γιορτή του φορτηγού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ