top icon
Επικαιρότητα

VDL Group

Ο Όμιλος VDL εδρεύει στο Eindhoven και δραστηριοποιείται στην εξέλιξη και παραγωγή εξαρτημάτων και ολοκληρωμένων προϊόντων. Συνολικά, ο Όμιλος απασχολεί 4.500 υπαλλήλους, ενώ απαρτίζεται από 60 εταιρίες σε 14 διαφορετικές χώρες. Ο Όμιλος VDL ειδικεύεται στην επεξεργασία χάλυβα, πλαστικού, στην κατεργασία διάφορων επιφανειών και στη συναρμολόγηση ολοκληρωμένων προϊόντων. Ο τομέας των λεωφορείων και των πλαισίων περιλαμβάνει τουριστικά και αστικά λεωφορεία, πλαίσια, mini και midi λεωφορεία.

Ο τομέας των ολοκληρωμένων προϊόντων περιλαμβάνει συστήματα αυτοματισμών, solarium, αποσκευοθήκες για επιβατικά αυτοκίνητα, εξοπλισμό για κτηνοτροφικές μονάδες, συστήματα σωληνώσεων, εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού, συστήματα εμπορευματοκιβωτίων, εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία πετρελαιοειδών και φυσικού αερίου, συστήματα αναρτήσεων για την αυτοκινητοβιομηχανία και μηχανήματα συσκευασίας.

Στην Ελλάδα η Panergon A.E., μέλος του Ομίλου Εταιριών Σφακιανάκη, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα λεωφορεία της VDL BERKHOF.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ