top icon
Επικαιρότητα

Volkswagen Concept A

Η Volkswagen παρουσιάζει στη Γενεύη την τελευταία της σχεδιαστική δημιουργία, που ακούει στο όνομα «Concept A». Πρόκειται για ένα crossover όχημα που τοποθετείται κατασκευαστικά ανάμεσα στην κατηγορία των sports cars και των compact SUV. 
 
Το τετράθυρο αυτοκίνητο είναι κατά 144 χλστ. μεγαλύτερο σε μήκος από το Golf πέμπτης γενιάς, 95 χλστ. πλατύτερο κι επίσης διαθέτει μεταξόνιο κατά 24 χλστ. μακρύτερο από εκείνο.
 
Το «Concept A» φαίνεται να δανείζεται αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από τη σειρά των Jetta και των Passat, παρά τα οff road χαρακτηριστικά του, ενώ προς το παρόν φέρει και ξεχωριστού στιλ μαλακή οροφή.
 
«Προχωρημένη» είναι η αισθητική του εργονομικού εσωτερικού του, αν και δεν διαθέτει πρωτοποριακού τύπου όργανα και πηδάλια, ενώ οι πόρτες του ανοίγουν με αντίθετη φορά.
 
Κάτω από το καπώ αυτού του Volkswagen «κρύβεται» ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας «TSI» των 150 ίππων, που συνεργάζεται με το ήδη γνωστό μας αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων «DSG».
 
Η κίνηση φυσικά μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς –που έχουν διαστάσεις 20 ιντσών- χρησιμοποιώντας το σύστημα «4Μotion» της σειράς των Passat και του Golf R32.
 
Επιβεβαιωμένα νέα για την επικείμενη ή όχι παραγωγή του, καθώς και για το πότε αυτή θα ξεκινήσει, δεν έχουμε ακόμη πληροφορηθεί.
 
VW CONCEPT A

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μήκος: 4,348 μ.
Πλάτος: 1,854 μ.
Ύψος: 1,551 μ.
Μεταξόνιο: 2,602 μ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ