top icon
Επικαιρότητα

Volkswagen Tiguan

Η Volkswagen προωθεί μια ιστοσελίδα για το πολυαναμενόμενο Tiguan, επιτρέποντας στο κοινό που ασχολείται με το Διαδίκτυο να έχει πρόσβαση σε αποκλειστικές φωτογραφίες και πληροφορίες, τρεις μήνες πριν το δημόσιο παγκόσμιο ντεμπούτο του compact 4×4 στην Έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβριο αυτού του χρόνου.
 
Μια καταχώρηση στο www.volkswagen.co.uk/tiguan θα επιτρέπει στους χρήστες την είσοδο στην σελίδα «Tiguan Base». Βασισμένο σε χαρακτηριστικές φωτογραφίες του τελικού σχήματος του αυτοκινήτου όταν θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο, η σελίδα θα επεκταθεί τελικά για να παρουσιαστεί με πληροφορίες και ιδέες για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου.
 
Η ιδέα του Tiguan έκανε το ντεμπoύτο της στην Έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles τον περασμένο χρόνο. Εξοπλισμένο με κινητήρα BlueTech diesel, στο Tiguan είναι εγκατεστημένη μία παγίδα- μετατροπέας των οξειδίων του αζώτου σχεδιασμένη για να μειώνει τα οξείδια που εκπέμπονται από μέχρι και 90 τοις εκατό πάνω από τις τρέχουσες μονάδες diesel.
 
Ευδιάκριτες λεπτομέρειες συμπεριλαμβάνουν ένα μοναδικό σύνολο λάστιχων Continental 19 ιντσών ολοκληρωμένο με αναμεμειγμένο πορτοκαλί πέλμα και εσωτερικό επί παραγγελία με χαρακτηριστική δερμάτινη λεπτομέρεια. Με 4,4 μέτρα μήκος, 1,85 μέτρα πλάτος και ύψος 1,6 μέτρα το Concept Tiguan είναι παρόμοιο σε διαστάσεις με το Touran compact MPV.
 
Το όνομα Tiguan ήταν αποτέλεσμα μιας ψηφοφορίας περισσότερων από 350.000 αναγνωστών των περιοδικών του ομίλου AutoBild.
 
 Οι πωλήσεις του Tiguan στην Αγγλία αναμένεται να ξεκινήσουν το 2008 με τιμές και προδιαγραφές που θα ανακοινωθούν το συντομότερο. _Τ.Κ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ