top icon
Επικαιρότητα

Ξεκινά η παραγωγή του νέου Tesla Model 3

Ο Elon Musk διαβεβαιώνει πως τα 30 πρώτα αντίτυπα του νέου Model 3 θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής της Tesla έως τις 28 Ιουλίου.

Το νέο Tesla Model 3 είναι σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο της χρονιάς που διανύουμε και για πολλούς μια ρηξικέλευθη πρόταση στον κόσμο των τεσσάρων τροχών που με την παρουσία της έρχεται να εισάγει μια νέα εποχή φέροντας τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ακόμα πιο κοντά στο ευρύ κοινό. Πρωτίστως, λόγω του προσιτού της κόστους, μιας και ο ισχυρός άνδρας της ανερχόμενης Tesla έχει πολλάκις διαβεβαιώσει πως η τιμή του αμιγώς ηλεκτρικού Model 3 θα εκκινεί από τα 35.000 μόλις δολάρια. Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ασφαλώς.

Με χθεσινοβραδινά μάλιστα «τιτιβίσματά» του, ο Elon Musk δήλωσε πως η γραμμή παραγωγής του νέου Model 3 είναι έτοιμη έως και τις 28 Ιουλίου να «αναπαράγει» τα πρώτα 30 αντίτυπα του μοντέλου, ενώ μέσα στον Αύγουστο από το κολοσσιαίο εργοστάσιο της  αμερικάνικης εταιρείας, το οποίο, ως γνωστόν, έχει την έδρα της στην έρημο της Νεβάδα, την έξοδο θα δουν άλλα 100 αντίτυπα. Για τον Σεπτέμβριο, ο Elon Musk προβλέπει όγκο παραγωγής που θα φτάνει στα 1.500 «κομμάτια», ενώ από τον Δεκέμβριο και εξής, η δυναμική του Gigafactory 1 θα ξεπερνά τα 20.000 αυτοκίνητα σε μηνιαία βάση.

Θυμίζουμε πως μέχρι και σήμερα οι συνολικές παραγγελίες για το μεσαίο από πλευράς μεγέθους «αστέρι» της Tesla έχουν ανέλθει περίπου στις 500.000. Κάτι που σημαίνει πως το υπάρχον πελατολόγιο θα «καλυφθεί» πλήρως με βάση όλα τα παραπάνω όχι νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2019. Εκτός απροόπτου, βέβαια._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ