top icon
Χρηστικά - Συμβουλές

Αντιιδρωτικό κάλυμμα για καθισματάκι αυτοκινήτου: Γιατί να το επιλέξετε;

Τις καλοκαιρινές ημέρες, τα καθισματάκια αυτοκινήτου καλό είναι να καλύπτονται από αντιιδρωτικό κάλυμμα. Κάνει καλό και στο παιδί και στους γονείς. Δείτε γιατί;

Το φετινό καλοκαίρι οι θερμοκρασίες κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε τόσο ζεστή ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα μέσα στο αυτοκίνητο, η εφίδρωση είναι κάτι το φυσιολογικό. Ένα απο τα πιο πρακτικά αξεσουάρ για τα μωρά, είναι το αντιιδρωτικό κάλυμμα για το καθισματάκι.

Καλύπτει τα σημεία όπου έρχεται σε επαφή το σωματάκι του παιδιού και το κεφαλάκι του και χάρη στη σύνθεσή του, μειώνει την εφίδρωση του μωρού. Τα νέα γενιάς αντιιδρωτικά καλύμματα είναι κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι και έχουν απαλή ώστε να μην δημιουργούν ερεθισμούς στο δέρμα του παιδιού.

καθισματάκι

Επίσης, υπάρχουν καλύμματα από άλλα υλικά, όπως από βισκόζη από μπαμπού, έχοντας αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Αμφότερα, απορροφούν τον ιδρώτα και διατηρούν το σώμα όσο το δυνατόν πιο δροσερό, αφού επιτρέπουν στον αέρα να περνά από το κεφαλάκι τους, το σώμα και τα πόδια. Τα σημεία δηλαδή που εμφανίζουν περισσότερη εφίδρωση.

καθισματάκι

Το παιδί παραμένει καθαρό σε μεγάλο βαθμό, ενώ παράλληλα, το καθισματάκι του αυτοκινήτου δεν λερώνεται, τουλάχιστον στα σημεία που καλύπτονται από το κάλυμμα, γεγονός που εκτιμούν ιδιαίτερως οι γονείς. Το αντιιδρωτικό αξεσουάρ πλένεται κανονικά στο πλυντήριο και χάρη στη δομή του στεγνώνει γρήγορα.

Εφαρμόζεται σε όλα τα καθισματάκια αυτοκινήτου και μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα πώλησης προϊόντων για παιδιά. Όσο για τις τιμές, εξαρτώνται από την ποιότητα. Μια έρευνα αγοράς στο διαδικτύο κρίνεται απαραίτητη, πριν προχωρήσετε στην αγορά του καλύμματος.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ