Περιβάλλον Ειδήσεις

KTEOHellas AE: σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής

O νέος σταθμός εγκαταστάθηκε και λειτουργεί στο ΚΤΕΟ Σταυρού και η χρήση του είναι δωρεάν για όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η KTEOHellas AE, μέλος του Πανευρωπαϊκού δικτύου της Autovision και πρωτοπόρος στον τομέα των ιδιωτικών ΚΤΕΟ, εγκατέστησε πρόσφατα σε συνεργασία με την ΗΡΩΝ, σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο υποκατάστημά της στον Σταυρό Αγ. Παρασκευής. Πλέον, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορούν να χρησιμοποιούν το ΚΤΕΟ Σταυρού, το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Μαραθώνος 9, για την φόρτιση του οχήματός τους εντελώς δωρεάν.

Ο συγκεκριμένος σταθμός φόρτισης, είναι της Ολλανδικής EVBox, της μεγαλύτερης εταιρίας φορτιστών αυτοκινήτου στον κόσμο. Στόχος της εταιρίας είναι η επέκταση και εξέλιξη της δωρεάν φόρτισης και στα υπόλοιπα ΚΤΕΟ του δικτύου της, στο Μενίδι, στη Βάρη, στο Ν. Φάληρο, στο Περιστέρι και στο Κορωπί, ως ανταποδοτική προσφορά προς τους 800 οδηγούς που επισκέπτονται καθημερινά το δίκτυο της ΚΤΕΟΗellas.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου