top icon
Επικαιρότητα

BMW Concept CS

Δημιουργώντας το «Concept CS», η BMW παρουσιάζει ένα τετράθυρο αυτοκίνητο που συνδυάζει τη γνήσια πολυτέλεια του Gran Tourismo με την εξαιρετική αίσθηση ενός σπορ αυτοκινήτου. Περισσότερο από άλλα στο παρελθόν, το CS οφείλει τις υψηλές αποδόσεις του στον ίδιο του το σχεδιασμό. Η μακριά σιλουέτα του, το μακρύ καπό και οι μοντέρνες γραμμές & καμπύλες του έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά στη δυναμική του αυτοκινήτου.
 
Το ΒΜW Concept CS έχει μήκος 5.10 μέτρα και ύψος 1.36 μέτρα. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ένα μικρό στένεμα στη γραμμή της οροφής στο πίσω μέρος, ώστε να είναι μεγαλύτερες οι αναλογίες του συνόλου του αυτοκινήτου.
 
Επιπλέον, έχει χρησιμοποιηθεί καινοτόμα τεχνολογία για να παράγεται δυνατό και έντονο φως: LED φώτα αντίστροφης προβολής που στέλνουν το φως σε μια επιφάνεια αντανάκλασης και από εκεί μεταφέρεται απαλά και με μεγάλη ακρίβεια στο δρόμο μπροστά.
 
Το εσωτερικό προσφέρει ταυτόχρονα λειτουργικότητα και στιλ. Με την κατάλληλη χρήση των ενώσεων δημιουργούνται νέες προοπτικές στον αερισμό και τον φωτισμό και δυνατότητα να εκφραστούν καλύτερα το επίπεδο και η ποιότητα των υλικών μέσα απ' την αντίθεση των χρωμάτων και το συνδυασμό διαφορετικών υλικών.
 
Διαθέτοντας μοχλούς ρύθμισης για τα καθίσματα, οι τέσσερις κανονικού μεγέθους θέσεις εξυπηρετούν τις ανάγκες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας παράλληλα με την εμπειρία της ποιότητας στο εσωτερικό. Ο συνδυασμός του πρωτότυπου σχεδιασμού και των αποκλειστικών υλικών, μαζί με τη χρήση χρωματικών σχεδιασμών, δίνουν στο BMW Concept CS μία αίσθηση πολυτέλειας βασισμένη όχι μόνο στην απλή «χλιδή» αλλά και στην τέλεια ποιότητα. ­_Τ.Κ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ