top icon
Επικαιρότητα

H Lamborghini «χτίζει» τη γραμμή παραγωγής της νέας Urus

Η ιταλική εταιρεία πραγματοποιεί τις πρώτες «ετοιμασίες» της προκειμένου να υποδεχτεί στη γραμμή παραγωγής της, τη νέα Urus.

Μπορεί η έναρξη παραγωγής της νέας Lamborghini Urus να τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2018, παρ’ όλα αυτά οι «ετοιμασίες» της ιταλικής εταιρείας για την… υποδοχή του τρίτου κατά σειρά μοντέλου της, μόλις ξεκίνησαν.

Προκειμένου να φιλοξενηθεί στη Σαντ’ Άγκατα το θηριώδες SUV της, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Lamborghini, που σήμερα καλύπτουν μια επιφάνεια 80.000 τ.μ., θα διπλασιαστούν μέσα στην προσεχή περίοδο αγγίζοντας, πριν το πέρας του 2017, τα 150.000 τ.μ.

Σε ότι αφορά στο εργατικό δυναμικό, ήδη μέσα στο μήνα η εταιρεία προσέλαβε πάνω από 30 υπαλλήλους, ενώ μέσα στη χρονιά οι Ιταλοί θα επανδρώσουν με νέα στελέχη και εργαζομένους και τα υπόλοιπα τμήματα της μάρκας, προσλαμβάνοντας πάνω από 500 άτομα.

Σήμερα, στη Lamborghini απασχολούνται σε μόνιμη βάση πάνω 1.300 εργαζόμενοι.

Με την έλευση της νέας Urus το 2018, η παραγωγική δυναμική της Lamborghini αναμένεται να διπλασιαστεί, απαριθμώντας σε ετήσια βάση, μαζί με τις Huracan και Aventador, από 5.000 έως και 6.000 μονάδες.

Θυμίζουμε πως η νέα Lamborghini Urus, η οποία καλείται να «παλέψει» με τις Porsche Cayenne S και Bentley Bentayaga, θα εξοπλίζεται, σε αντίθεση με τα «χαμηλά» super cars των Ιταλών, με έναν ολοκαίνουργιο V8 κινητήρα τούρμπο, με χωρητικότητα 4,0 λίτρων._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ