top icon
Επικαιρότητα

Lamborghini: Νέες εγκαταστάσεις για την Polo Storico

H Polo Storico, ο φύλακας-άγγελος της ένδοξης αυτοκινητικής κληρονομιάς της Lamborghini, επεκτείνεται εντός των θρυλικών εγκαταστάσεων της ιταλικής εταιρείας.

«Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε όλοι πως η Lamborghini κατέστη δυνατή στο παρελθόν λόγω της κατασκευής μοναδικών οχημάτων που επηρέασαν την αυτοκίνηση». Με αυτή του τη δήλωση, ο Stefano Domenicali, ο CEO της ιταλικής εταιρείας, θέλησε να τονίσει τη σπουδαιότητα του «παραρτήματος» Polo Storico, το οποίο εδώ και έναν περίπου χρόνο είναι υπεύθυνο για την πιστοποίηση, αλλά πρωτίστως, για την… αναστήλωση παλαιότερων δημιουργιών της εταιρείας. Από την πρώτη Lamborghini, την 350 GT έως και την «εξωφρενική» Diablo.

Σύμφωνα με την ίδια τη Lamborghini, η σπουδαιότητα των ιστορικών μοντέλων του διάσημου ιταλικού ταύρου από τη Sant’ Agata καταδεικνύεται και από την τιμή στην οποία διατίθενται σήμερα ουκ ολίγα αναπαλαιωμένα από την Polo Storico «διαμάντια» της. Όπως η Miura, για παράδειγμα, η οποία, εν έτει 2017, κοστίζει μετά τη «φροντίδα» της ειδικών της Polo Storico έως και 12 φορές περισσότερο σε σχέση με την τιμή που ένα καλοδιατηρημένο απλά αντίτυπό της «έπιανε» το 2004.

Αυτή τη στιγμή, η Polo Storico «χωρίζεται» σε τρία ανεξάρτητα τμήματα, με το πρώτο να εξειδικεύεται στην ανακατασκευή οχημάτων, το δεύτερο με το σύνολο της κληρονομιάς των Ιταλών καθώς και με τον τομέα των ανταλλακτικών και το τρίτο με την πιστοποίηση της αυθεντικότητας των εκάστοτε οχημάτων._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ