top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Skoda Kodiaq Scout

Επίσημα αποκαλυπτήρια για την πιο «περιπετειώδη» έκδοση Scout του νέου Skoda Kodiaq.

Η έκδοση Scout είναι για το νέο Skoda Kodiaq ότι και οι Alltrack, Allroad και X-Perience για τα VW Golf, Audi A4/A6 και Seat Leon. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια παραλλαγή αμαξώματος που θα παρουσιαστεί επίσημα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ενισχύοντας τον off road χαρακτήρα του 7θέσιου crossover μοντέλου των Τσέχων. Οπτικά, η σημαντική διαφορά έγκειται στις νέες 19άρες ζάντες, στα προστατευτικά κάτω από τον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, στις μπάρες οροφής, στο χρωμιωμένο περίγραμμα της μάσκας και των παραθύρων, καθώς και στο διαφορετικό κάλυμμα των εξωτερικών καθρεπτών.

Από εκεί και πέρα, η απόσταση του αμαξώματος από τα έδαφος έχει αυξηθεί στα 194 χλστ. με τις γωνίες ράμπας, προσέγγισης και διαφυγής να διαμορφώνονται αντίστοιχα στις 19,7, 22 και 23,1 μοίρες.

Σε όλες τις εκδόσεις του νέου Kodiaq Scout η τετρακίνηση και το κιβώτιο ταχυτήτων DSG είναι στάνταρ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το επικουρικό κατά την κίνηση εκτός δρόμου σύστημα Off-Road Assist, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να καθορίσει την απόκριση του γκαζιού, το βαθμό απόσβεσης της ανάρτησης καθώς και το «κλείδωμα» του διαφορικού για καλύτερη πρόσφυση στα «δύσκολα». Στάνταρ είναι επίσης και τα συστήματα Hill Hold και Hill Descent.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στους 1.4 TSI (150 ίπποι), 2.0 TSI (180 ίπποι) και 2.0 TDI (150 και 190 ίπποι)._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ