top icon
Επικαιρότητα

Στις 24 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη της «νέας» Alfa Romeo Giulietta

Διέρρευσε η ημερομηνία της αποκάλυψης της ανανεωμένης Giulietta.

Σε κλειστό, αρχικά, κύκλο αναμένεται να γίνει το ντεμπούτο του ιταλικού μοντέλου, λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Όπως σας είχαμε προϊδεάσει με παλαιότερη ανάρτησή μας, δεν πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο –αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε τρία περίπου χρόνια από σήμερα, με τους Ιταλούς να υιοθετούν μια κοντύτερη εκδοχή του δαπέδου της νέας Giulia– αλλά για ένα αναγκαίο φρεσκάρισμα στην υπάρχουσα εκδοχή του. Έτσι, αλλαγές αισθητικού περιεχομένου αναμένεται να γίνουν κυρίως στο εμπρός μέρος, με τον ανανεωμένο σχεδιαστικά θυρεό να πρωταγωνιστεί.

Στο εσωτερικό, η γνώριμη φυσιογνωμία της μικρομεσαίας μπερλίνας δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί, με τους ιθύνοντες της μιλανέζικης φίρμας να αναβαθμίζουν την απτή ποιότητα της καμπίνας προσθέτοντας την τελευταία γενιά του συστήματος infotainment, uConnect Live, της FCA.

Προς το παρόν, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφορικά με τους κινητήρες της ανανεωμένης Giulietta δεν υπάρχουν. Ωστόσο, σίγουρο είναι πως κάτω από το καπό θα συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι γνωστοί κινητήρες ντίζελ και βενζίνης της μάρκας, που πλέον θα έχουν ως αφετηρία τους 120 ίππους. Η κορυφαία έκδοση θα ονομάζεται Veloce «φορώντας» τον γνωστό 1.75 TB κινητήρα βενζίνης, ο οποίος θα είναι ρυμισμένος προκειμένου να αποδίδει 240 ίππους. Ο ισχυρότερος κινητήρας πετρελαίου, ο 2λιτρος JTDm2, θα αποδίδει σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, 175 ίππους._Χ.Α.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Alfa Romeo Giulietta μπορεί να είναι πισωκίνητη!

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ