2ΤΡΟΧΟΙ Αγώνες

Χωρίζουν και επίσημα οι δρόμοι ανάμεσα στη Ducati και τον Casey Stoner

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Ducati επισημοποίησε αυτό που διαφαινόταν εδώ και αρκετό καιρό…

Όπου υπάρχει καπνός, τελικά, υπάρχει και φωτιά. Έτσι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έντονη κριτική που άσκησε στη Ducati, αλλά και τις ευθείες λεκτικές βολές του Αυστραλού, Casey Stoner, αναφορικά με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η ομάδα, η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα πως η συνεργασία της με τον 33χρονο δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο MotoGP ολοκληρώνεται, ύστερα από τρία χρόνια, στα τέλη του 2018.

Για το διαζύγιο Ducati-Stoner, o CEO της ιταλικής εταιρείας, Stefano Domenicali, δήλωσε:

«Ο Casey είναι και θα παραμείνει πάντα στην καρδιά των Ducatisti και εξ ονόματός τους θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη σημαντική συνεργασία μαζί του τα τελευταία τρία χρόνια. Οι τεχνικές υποδείξεις και προτάσεις του, μαζί με το έργο και το feedback που παρέχει μαζί με τους εργοστασιακούς αναβάτες μας και τον Michele Pirro, βοήθησαν να γίνει η Desmosedici μία από τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσικλέτες στο grid. Οι συμβουλές του για την εξέλιξη των μοτοσικλετών παραγωγής ήταν εξίσου πολύτιμές και χρήσιμες. Η Ducati και οι πολλοί της οπαδοί επιθυμούν να προσφέρουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους και τις καλύτερες ευχές τους στον Casey και την οικογένειά του για ένα γαλήνιο και χαρούμενο μέλλον».

Από τη μεριά του, ο Αυστραλός είπε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ducati για τις υπέροχες αναμνήσεις, και ειδικά για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό των οπαδών της στο κοινό πάθος μας για τους αγώνες μοτοσικλέτας… Θα το θυμάμαι αυτό για πάντα. Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ στην ομάδα ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές προσπάθειές της»._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου