top icon
4TTV

AMG Winter Experience: Χορεύοντας στην παγωμένη λίμνη (Video)

Συμμετέχουμε στο εντυπωσιακό AMG Winter Experience της AMG Driving Academy, στο Arjeplog της Σουηδίας, και σας καλούμε για έναν διαφορετικό… χορό σε μια παγωμένη λίμνη 292.833 τετραγωνικών μέτρων. Δείτε το video!

Από τον Ιανουάριο έως και το Μάρτιο του 2022 η «Ακαδημία Οδήγησης AMG» διοργάνωσε το εντυπωσιακό «AMG Winter Experience», 100 χιλιόμετρα νότια του Αρκτικού Κύκλου, στο Άριεπλογκ της Σουηδίας.

Φέτος μας δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουμε κι εμείς αυτή την εμπειρία στους πάγους, σε θερμοκρασίες κοντά στους -15 βαθμούς Κελσίου, αλλά με το κέφι να μας κρατάει ζεστούς και να έχει ζωγραφίσει ένα μόνιμο χαμόγελο στα πρόσωπά μας.

Οχήματά μας; Οι MercedesAMG A 45 S 4MATIC+, AMG CLA 45 S 4MATIC+, AMG C 63 S Coupe και η 4θυρη κουπέ AMG GT 63 S 4MATIC+, εφοδιασμένες μάλιστα με τα σωστά ελαστικά Lappi Winter Tyres με καρφιά.

Ο χορός στην παγωμένη λίμνη Kakel («AMG See» για την περίσταση) μόλις ξεκίνησε! Δείτε το βίντεο και διαβάστε για την αποστολή-περιπέτεια στη Σουηδία, στο τεύχος Απριλίου 2022, που κυκλοφορεί με την «Καθημερινή» την Κυριακή 3 Απριλίου._ Μ. Σαλ.

AMG Winter Experience

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • AMG Winter Experience
  • AMG Winter Experience
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ