top icon
Αγορά

Ποιοι είναι οι δύο νέοι κινητήρες του Cupra Leon;

Η Cupra ενισχύει τον βασιλιά των Leon, διευρύνοντας την γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων του.

Το Cupra Leon αποκτά τώρα μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων στην πεντάθυρη έκδοση του, με την εισαγωγή ενός κινητήρα βενζίνης 1.5 TSI με απόδοση 150 ίππων (με μηχανικό ή DSG κιβώτιο) και ενός 2.0 TSI με μέγιστη ισχύ 190 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με DSG κιβώτιο.

«Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το αυτοκίνητο για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας δίνοντας περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας τους στόχους πωλήσεων του» δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Sales & Marketing της Cupra. «Με την εισαγωγή αυτών των κινητήρων, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μία ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και με το Cupra Leon, όπως κάναμε και με το Formentor».

Οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια Cupra Leon δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στους κινητήρες αλλά συνδυάζονται με τη βελτίωση του επιπέδου εξοπλισμού.

Cupra Leon

Έτσι, το εσωτερικό διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα Cupra Sports και προαιρετικά με δερμάτινα τύπου μπάκετ που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο.

Οι τιμές των νέων εκδόσεων του Cupra Leon

Cupra Leon 1.5 ΤSI 150 PS: 28.890€
Cupra Leon 1.5 ΤSI 150 PS DSG mHEV: 31.390€
Cupra Leon 2.0 ΤSI 190 PS DSG: 34.690€

Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να βρείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο της Cupra στη χώρα μας.

Cupra Leon

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ