top icon
Επικαιρότητα

Drive me Golden Hall

Έως τις 8 Οκτωβρίου οι δρόμοι οδηγούν στην πολυθεματική έκθεση «Drive me Golden Hall», με μοναδικά αφιερώματα, που μας φέρνουν πιο κοντά με την κουλτούρα της Αυτοκίνησης.

Στη λεωφόρο Κηφισίας 37Α στο Μαρούσι έχει ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστεί ως τις 8 Οκτωβρίου η πολυθεματική έκθεση Αυτοκινήτου «Drive me Golden Hall» υπό την αιγίδα του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, που κύριο στόχο έχει να φέρει πιο κοντά στο μέσο Έλληνα την ευρύτερη κουλτούρα της Αυτοκίνησης.
 
Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση κλασικών αυτοκινήτων, κατασκευής από το 1906 έως το 1974, στην οποία θα δείτε μερικά από τα καλύτερα τετράτροχα όλων των εποχών. Ιδιαίτερο χρώμα δίνουν επίσης οι επιδείξεις κλασικών αυτοκινήτων της ΦΙΛΠΑ και του Porsche Glub Hellas, η έκθεση ζωγραφικής με παλαιότερα και νέα έργα του Κώστα Κωστούλα, όπως και η έκθεση φωτογραφίας της Reporter Images.  
 
Εκεί θα βρίσκονται επίσης εξομοιωτές οικολογικής οδήγησης, οι Formula BMW loux και Formula Gloria loux που είδαμε πριν λίγες ημέρες στον αγώνα καρτ της Πάτρας, ενώ τα videogames της Sony Playstation και το Πάρκο Οδήγησης απευθύνονται σε μεγαλύτερα και μικρότερα παιδιά.   
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ