Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Νέα ταυτότητα και νέο logo για την Peugeot Sport

Η Peugeot Sport αλλάζει την ταυτότητα και το λογότυπό της, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.

Μερικές μέρες πριν την έναρξη των 24 ωρών του Le Mans (19-20 Σεπτεμβρίου), η Peugeot Sport αποκαλύπτει τα νέα της χρώματα, μπαίνοντας σε μία νέα φάση στην ιστορία της, κοιτώντας πια την είσοδό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής το 2022.

Την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ., ο Jean-Philippe Imparato, CEO της Peugeot, θα αποκαλύψει από την πίστα του Le Mans, τις βασικές πτυχές της δέσμευσης της Peugeot στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) το 2022 σε στενή συνεργασία με την Total. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν και από το κανάλι της γαλλικής φίρμας στο YouTube.

Ο François Wales, διευθυντής της Peugeot Sport τόνισε: "Η Peugeot Sport αλλάζει σελίδα της ιστορίας της με την ανάπτυξη νέων ηλεκτροκίνητων τεχνολογιών υψηλής απόδοσης, αποτέλεσμα της εμπειρογνωμοσύνης και των τεχνικών γνώσεων των ομάδων της. Η επόμενη έναρξη του 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERING και η επιστροφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής είναι τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα αυτού του έργου. Ήταν σημαντικό η ταυτότητά μας να συμβολίζει αυτό το νέο κεφάλαιο στο οποίο η Peugeot Sport έχει δεσμευθεί με πάθος, δύναμη και επαγγελματισμό".

Ο Matthias Hossann, επικεφαλής σχεδίασης της Peugeot Sport προσέθεσε: "Οι διαγώνιες γραμμές αποτελούν σήμα κατατεθέν για την Peugeot. Τις συναντούμε στο Peugeot 504 και τα τελευταία 10 χρόνια τις έχουμε στα οχήματά μας. Ενσαρκώνουν την αγωνιστική κληρονομιά της Peugeot μέσω της Peugeot Sport και των αυτοκινήτων της, οι οποίοι έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού για δεκαετίες.''

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου