Δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν πως ο Daniel Ricciardo έχει υπογράψει μία ειδική συμφωνία με τη Ferrari για το 2019.

Το τέλος της φετινής σεζόν σημαίνει και τη λήξη του συμβολαίου του Daniel Ricciardo με τη Red Bull, αλλά και του Kimi Raikkonen με τη Ferrari. Ως εκ τούτου, δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για μία πιθανή μετάβαση του Αυστραλού στη Scuderia, δίπλα στον Sebastian Vettel.

Αυτές τις φήμες έρχεται να ενισχύσει (ή και να επιβεβαιώσει) ο Mark Hughes με δημοσίευμά του στο MotorsportMagazine, εκεί όπου κάνει λόγο για ειδική συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία δεσμεύει τον Ricciardo σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις για το επόμενο συμβόλαιό του:

«Υπάρχουν αρκετές επιλογές στα συμβόλαια, αλλά σε αυτήν την περίπτωση ορίστηκε μία ημερομηνία και από τις δύο πλευρές (λέγεται πως είναι 30 Ιουνίου). Μέχρι τότε, κανείς εκ των δύο δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με τον άλλον.

«Και αυτό γιατί ο οδηγός θέτει πρακτικά εαυτόν έξω από την αγορά, αφού οι συζητήσεις για το συμβόλαιο που θα έχει μετά το 2018 “ανήκουν” στην ομάδα -εν προκειμένω, στη Ferrari. Για αυτό το λόγο, θα λάβει μία αμοιβή. Από τώρα και μέχρι τότε, η Ferrari κι ο ίδιος μπορούν να συζητήσουν για ένα νέο συμβόλαιο. Όλα αυτά είναι τυπικές διαδικασίες στην F1.»._Δ.Μ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά