top icon
Αγώνες

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Πάμε γερά με τσαμπουκά

Εκτοξεύονται οι ελληνικές συμμετοχές για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και ως οφείλουμε, ευπειθώς αναφέρουμε…

Οι Παναγιώτης “Ρουστέμης” – Χρήστος Μπακλώρης θα συμμετάσχον στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στην WRC2 κατηγορία με Skoda Fabia EVO – και τι λες τώρα κ. Παναγιωτάκη μας;

Το Skoda τους, της SXM εξ Ίγκραμ Fabia R5, ένα γήινο Sea Jet!

Gold sponsor, η ακτοπλοϊκή εταιρεία που αυτή την εποχή γράφει ιστορία στο Αιγαίο δίπλα στον πιεσμένο Έλληνα, κρατώντας ψηλά τη σημαία του τουρισμού μας. Από τη θάλασσα και τα βουνά, όπου οι αναβάσεις του καπετάνιου, σε χωμάτινο περιβάλλον. Σε επίπεδο WRC, δίνοντας ζωή και προοπτική σε ένα πραγματικό ταλέντο της Ελληνικής σκηνής.

Ο 24χρονος Παναγιώτης “Ρουστέμης”, το μωρό μας, πλέον έχει και εμπειρία.

Η ταχύτητα αποδεδειγμένη με την αξιοπιστία του συνδυασμού να έχει προσαύξηση με όνομα-επώνυμο.

Του 36χρονου Χρήστου Μπακλώρη! Ποιοτικός, είτε διαβάζει στον Παναγιώτη όπως το έχει κάνει και σε άλλους εξαιρετικούς, είτε κουβεντιάζεις μαζί του. Υψηλού επιπέδου λοιπόν ο συνδυασμός και εδώ έχει γίνει δουλειά και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Δεν εξασφαλίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη του Τάκη Πουρναράκη και του Βασίλη Αποστολόπουλου. Άνθρωποι της διακριτικής στήριξης. Σαφέστατα, έχει και τη διαχρονική του Μάριου Ηλιόπουλου και συμφωνούμε ότι πρόκειται για υπέρβαση.

Απλά, η αναφορά ονομάτων έχει τη σημειολογική της σημασία που προδίδει την ευαισθησία σημαντικών σε επίπεδα που αφορούν ευρύτερα το χώρο μας.

Το κυριότερο; Αθόρυβα και αποτελεσματικά!

Αλέξανδρου έργου…

Χρυσοί χορηγοί οι παραπάνω άξονες για μια πολύ υψηλού επιπέδου ελληνική συμμετοχή που θα μπει στο ΟΑΚΑ με στόχο χρόνους και τερματισμό όπως άλλωστε  και πριν 12 μήνες, χωρίς αντίστοιχο εξοπλισμό.

Από εκεί και πέρα, όμως η δουλειά, το δύσκολο κομμάτι, από τον εμπνευστή Αλέξανδρο Ρουστέμη. Ο βετεράνος άσσος, στηρίζει με πάθος τον Παναγιώτη, που αγωνιστικά και όχι μόνο, έχει εξελιχθεί στα χέρια του σε Παναγιώταρος.

Έχουν εξασφαλισθεί οι χορηγοί που δημιουργούν το πακέτο για την επίτευξη του ονείρου.

Σημειώνουμε με σεβασμό :

Sea jet, Athens Medical Group, Casino Loutraki, Δήμος Κορινθίων, Rent a car Roustemis, Ρύζι Ωμέγα, Ρεκτιφιέ Original, Αφοί Παπουτσή (ψυκτικοί).

Δίπλα τους οι 4ΤΡΟΧΟΙ, με γεγονός πως όλα τα Μέσα στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες με προοπτική.

Roustemis

Οικογένεια

Εμπνευστής της προσπάθειας, η μαμά κ. Ελένη Ρουστέμη, πολύ-εργαλείο ο Αλέκος όπως τον ξέρουμε, αλλά είναι το χρυσάφι στα μπάκετ του Fabia που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος θα ξεσηκώσουν τους θεατές στο ΟΑΚΑ, μαζί με τους άλλους Έλληνες συμμετέχοντες. Τους υπολογίζουμε σε περισσότερους από 20 ως πληρώματα, με τους Κύπριους αδελφούς μας και δεν τίθεται θέμα.

Η λάμψη, έργο της Motosport Greece όπως προέκυψε από τον αγώνα του 2021, επηρέασε θετικά την ΟΜΑΕ που παίζει το ρόλο της όπως ταιριάζει στον πρόεδρο της και είναι γεγονός, πως έγινε με εξαιρετικό τρόπο, -άλλωστε δεν προέκυψαν  άκομψες αντιδράσεις, ο «έλεγχος» της συμμετοχής του Έλληνα χωρίς εμπειρία.

Στην περίπτωση μας, αυτονόητη η στήριξη όλων των Ελληνικών συμμετοχών, από τα Μέσα μας. _Σ.Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ