Αγώνες WRC

WRC: Τον Απρίλιο οι αποφάσεις για Πορτογαλία, Σαρδηνία

Όπως όλα δείχνουν, οι αποφάσεις που αφορούν στη διεξαγωγή (ή μη) των επόμενων αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, θα ληφθούν στις αρχές Απριλίου.

Η εξάπλωση του νέου κορονοϊού έχει οδηγήσει σε αναβολή ή ακύρωση πολλούς αγώνες του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το WRC δεν έμεινε ανεπηρέαστο, με το Ράλλυ Μεξικού να ολοκληρώνεται μετά από 2 αγωνιστικές ημέρες και το Ράλλυ Αργεντινής να έχει ήδη αναβληθεί.

Όσον αφορά στους αμέσως επόμενους αγώνες του προγράμματος, που είναι τα Ράλλυ Πορτογαλίας (21-24 Μαΐου) και Ράλλυ Σαρδηνίας (4-7 Ιουνίου), οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Promoter του WRC αναμένει να δει την εξέλιξη της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και τις αποφάσεις των επιμέρους κυβερνήσεων.

Ως εκ τούτου, οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή των Ράλλυ Πορτογαλίας και Ράλλυ Σαρδηνίας, δεν έχει ακόμη ληφθεί και ούτε αναμένεται εντός του μήνα που διανύουμε. Αίσθησή μας πάντως είναι πως η πραγματοποίηση των δύο αγώνων φαντάζει δύσκολη. Ειδικά το Ράλλυ Σαρδηνίας δεν πρόκειται να διεξαχθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία, αφού όλοι γνωρίζουμε πως η Ιταλία πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη χώρα.

Υπενθυμίζουμε, πως έχουν ήδη ανακοινωθεί οι αναβολές ή ακυρώσεις σε Formula 1, 24 Ώρες του Le Mans και Ανάβαση Pikes Peak.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου