Αγορά Ειδήσεις

BMW Exclusive After Work Event στη Σπανός ΑΕ

Η Σπανός ΑΕ ανακαίνισε τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις BMW στην Ελλάδα και τις παρουσίασε στο κοινό με το BMW Exclusive Christmas After Work Event. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της BMW Hellas απένειμε ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον κ. Γιώργο Σπανό με τίτλο Driving the Future together.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις πλήρως ανανεωμένες - με υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά - εγκαταστάσεις οι οποίες αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά ήταν πλαισιωμένες από BMW Individual και BMW Μ μοντέλα. Την εορταστική ατμόσφαιρα ολοκλήρωσαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού και το εντυπωσιακό Christmas Decoration.

Τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα γλύπτη & σχεδιαστή Στάθη Αλεξόπουλου, που συνδέει το παρελθόν με το παρόν φέρνοντας κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης με τα γλυπτά του να χαρακτηρίζονται από κόμβους από τυλιγμένους ιμάντες θαύμασαν οι παρευρισκόμενοι. Στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ μπορείτε να αναζητήσετε το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, μέρος των εισόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα δοθεί στο Make-A-Wish.

 

 

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά