Η Σπανός ΑΕ ανακαίνισε τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις BMW στην Ελλάδα και τις παρουσίασε στο κοινό με το BMW Exclusive Christmas After Work Event. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της BMW Hellas απένειμε ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον κ. Γιώργο Σπανό με τίτλο Driving the Future together.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις πλήρως ανανεωμένες - με υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά - εγκαταστάσεις οι οποίες αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά ήταν πλαισιωμένες από BMW Individual και BMW Μ μοντέλα. Την εορταστική ατμόσφαιρα ολοκλήρωσαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού και το εντυπωσιακό Christmas Decoration.

Τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα γλύπτη & σχεδιαστή Στάθη Αλεξόπουλου, που συνδέει το παρελθόν με το παρόν φέρνοντας κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης με τα γλυπτά του να χαρακτηρίζονται από κόμβους από τυλιγμένους ιμάντες θαύμασαν οι παρευρισκόμενοι. Στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ μπορείτε να αναζητήσετε το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, μέρος των εισόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα δοθεί στο Make-A-Wish.

 

 

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά