21 Μάιος 2018

drivaro: Ένα νέο ‘εργαλείο’ δικτύωσης για τους οδηγούς όλων των οχημάτων

Μια πρωτότυπη διαδικτυακή πλατφόρμα με αποστολή να συνδέσει τους οδηγούς μεταξύ τους μέσα σε μια δυνατή κοινότητα.

Βρείτε άλλα οχήματα σαν το δικό σας, ακολουθήστε τα και ανταλλάξτε απόψεις ή λύστε κοινά προβλήματα.

Παράλληλα το drivaro σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου όπως συνεργεία, ηλεκτρολογεία, φανοποιία, βουλκανιζατέρ, ΚΤΕΟ, αλλά και να ενημερωθείτε για όλα τα νέα της μηχανοκίνησης από τα πιο δημοφιλή περιοδικά του χώρου.

Φτιάξτε δωρεάν ένα προφίλ για κάθε όχημα σας, δημοσιεύστε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, κρατήστε ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης, βάλτε υπενθυμίσεις, κλείστε online ραντεβού και πολλά ακόμα!

Αντίστοιχα προσφέρει μεγάλη λειτουργικότητα στους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μπορούν να βάλουν την επιχείρηση τους στο drivaro και να συνδεθούν με οδηγούς οχημάτων που η επιχείρηση τους μπορεί να εξυπηρετήσει.

Ανοίξτε δωρεάν το δικό σας e-shop και δώστε σε όλους την δυνατότητα να κλείνουν online ραντεβού για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σκοπός του drivaro είναι να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί αναζητώντας αξιόπιστα συνεργεία και να διευκολύνει όλη την διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού, αιτήματος οικονομικής προσφοράς και παραγγελίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Συνδεθείτε λοιπόν με το νέο social tool!

Ετικέτες: