Αγορά Ειδήσεις

drivaro, μια δωρεάν πλατφόρμα για οδηγούς και επαγγελματίες στο χώρο της μηχανοκίνησης

Πρόκειται για ένα νέο social network για οδηγούς όλων των οχημάτων και ένα σύγχρονο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών για να αναδείξουν την επιχείρηση τους.

Το drivaro.com ήρθε να συνδέσει τους οδηγούς όλων των τύπων οχημάτων, μέσα σε μια μεγάλη κοινότητα, παρέχοντας ενημέρωση από τα πιο δημοφιλή περιοδικά του χώρου, αλλά και social λειτουργικότητα για ανταλλαγή απόψεων και σχολίων. Παράλληλα βοηθάει να γνωρίσουν, να εμπιστευτούν και να αξιολογήσουν επαγγελματίες του χώρου, όπως συνεργεία, φανοποιία, βουλκανιζατέρ, ΚΤΕΟ και άλλες σχετιζόμενες επιχειρήσεις.

Ο οδηγός ενός οχήματος μπορεί να βρει και να ακολουθήσει (follow) άλλα οχήματα και επιχειρήσεις, να μοιραστεί τις εμπειρίες του ή και να εμπνευστεί από βελτιώσεις-μετατροπές που έχει κάνει κάποιος σε ένα όχημα σαν το δικό του.

Βέβαια η λειτουργικότητα του drivaro.com δεν σταματάει εκεί. Παρέχονται δωρεάν απεριόριστες δυνατότητες στη διαχείριση των οχημάτων, καθώς ο χρήστης μπορεί να κρατάει online βιβλίο συντήρησης, να βάζει υπενθυμίσεις, να παραγγέλνει ανταλλακτικά και αξεσουάρ, να κλείνει ραντεβού για service (ή άλλες υπηρεσίες) και να ζητάει οικονομική προσφορά από εγγεγραμμένες επιχειρήσεις.

Από την άλλη μεριά, ένας επαγγελματίας ανοίγοντας δωρεάν μια Σελίδα στο drivaro.com, μπορεί να προβάλει την επιχείρηση του σε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα, αναβαθμίζοντας την παρουσία της στο internet. Μέσα από τη Σελίδα αυτή θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τους πελάτες για όλα τα νέα της επιχείρησης και παράλληλα να δημοσιεύει δημοφιλή προϊόντα από το κατάστημα του(e-shop) δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να τα παραγγέλνουν online και να κλείνουν ραντεβού για τις υπηρεσίες που παρέχονται, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Η εγγραφή στο drivaro.com είναι ΔΩΡΕΑΝ και ο κάθε χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται έως 6 οχήματα ή Σελίδες (χωρίς κόστος συνδρομής). Οι παραγγελίες προϊόντων και οι κρατήσεις για ραντεβού μέσω του drivaro, δεν απαιτούν χρήση πιστωτικής κάρτας και οι επιχειρήσεις πληρώνονται απευθείας από τους πελάτες τους (κάρτα, κατάθεση, μετρητά κ.α.) όπως ακριβώς λειτουργούν και εκτός drivaro.

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου