Αγορά Ειδήσεις

Νέα βράβευση για το Peugeot 3008

Το SUV Peugeot 3008 κατέκτησε τον τίτλο του «καλύτερου μεσαίου SUV» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τους κατόχους που συμμετείχαν στην 16η έρευνα Driver Power.

Το SUV που ταξινόμησε σχεδόν 1,5 εκατ. μονάδες το 2019, κατέκτησε επίσης το δεύτερο βραβείο του «πιο ικανοποιητικού οχήματος» μεταξύ όλων των κατηγοριών, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα. Η έρευνα Driver Power διεξάγεται από το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία (Auto Express) και αποτελεί την πιο έγκυρη έρευνα ικανοποίησης πελατών. Δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων να αξιολογήσουν το όχημά τους και τον κατασκευαστή του, στους εξής τομείς: πρακτικότητα, χώροι, οδηγική εμπειρία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής.

Ο θεσμός Driver Power στη συνέχεια γνωστοποιεί τα αποτελέσματα στις εταιρείες αυτοκινήτων, σχετικά με την καλύτερη και τη χειρότερη εμπειρία του πελάτη από το όχημα που κατέχει. Το Peugeot 3008 κατακτά αυτό το βραβείο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το SUV της Citroen έχει ήδη κατακτήσει περισσότερα από 22 βραβεία στη Μεγάλη Βρετανία και συνολικά πάνω από 70 διεθνή, μεταξύ των οποίων και του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017. Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου