Αγορά Πωλήσεις

Renault Clio – πρώτο σε πωλήσεις στην Ελλάδα τον Αύγουστο

Tο νέο Clio έκοψε πρώτο το νήμα των πωλήσεων στην ελληνική αγορά τον Αύγουστο, ενώ η Renault κατέγραψε το μεγαλύτερο μερίδιο της τελευταίας πενταετίας στη χώρα μας, με ποσοστό 9,45%.

Επιτυχιών συνέχεια τόσο για τη Renault, όσο και για το Clio, αυτή τη φορά στην ελληνική αγορά. Σε συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που διαγράφει το Renault Clio 5ης γενιάς στην ευρωπαϊκή αγορά, σαρώνοντας στις πωλήσεις του έτους και τερματίζοντας για πολλούς μήνες στην κορυφή των πωλήσεων της Ευρώπης, η πρώτη θέση είναι γεγονός και για την ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, τον φετινό Αύγουστο, το Renault Clio ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, με μερίδιο 7,43% και 513 ταξινομήσεις.

Renault_Clio

Το δημοφιλές γαλλικό μοντέλο, με την επίδοσή του, αναβάθμισε και τη θέση της Renault στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, καθώς η εταιρεία αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση των συνολικών ταξινομήσεων του Αυγούστου, με 653 ταξινομήσεις. Με μερίδιο αγοράς 9,45%, η Renault, κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του 7,6% που είχε επιτύχει πριν από 5 χρόνια. Με τον άφιξη του υβριδικού Renault Clio, αλλά και του Captur Plug-In Hybrid, η γκάμα της Renault φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και στην Ελλάδα στη νέα ηλεκτροκίνητη εποχή. Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου