top icon
Κόσμος

Το νέο Renault Captur αποκαλύπεται στις 4 Απριλίου

Το Renault Captur γυρίζει την επόμενη κιόλας εβδομάδα μία ακόμα σελίδα στην σύντομη έως τώρα παρουσία του στην κατηγορία των B-SUV.

Από την κυκλοφορία του το 2013, το Renault Captur δεν έχει κατακτήσει και λίγα πράγματα καθώς πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπά του έχουν διατεθεί σε περισσότερες από 90 χώρες.

Σήμερα, η γαλλική εταιρεία προχωρά στην ανανέωσή του, με το νέο μοντέλο που θα δώσει το «παρών» στην κατηγορία των B-SUV να αποκαλύπτεται διαδικτυακά στις 4 Απριλίου. Τι νέο πρέπει να αναμένουμε από τη νεότερη εκδοχή του Renault Captur;

Κατ΄αρχήν, μια διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση, η οποία θα ενσωματώνει αρκετά στοιχεία από το ηλεκτρικό Megane E-Tech. Εδώ, ο κύριος λόγος ανήκει στα στενά φωτιστικά σώματα σχήματος τόξου και φυσικά το μεγαλύτερο σε μέγεθος λογότυπο του Γάλλου κατασκευαστή που θα δεσπόζει στο κέντρο του προσωπείου του.

Επίσης, η γαλλική εταιρεία αναμένεται να παρουσίασει μια σπορ έκδοση του νέου Captur, η οποία θα φέρει την ονομασία Esprit d’Alpine.

Από εκεί και πέρα, εκτεταμένες αναμένεται να είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό, όπου η μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος R-Link θα έχει τον πρώτο λόγο – αυτή θα «φιλοξενεί» τη νέα πλατφόρμα OpenR του ενισχυμένου σε δυνατότητες συστήματος infotainment.

Αυτό που δεν προβλέπεται να αλλάξει είναι η -ήδη- πολυσχιδής γκάμα κινητήριων συνόλων της Renault. Έτσι και στη νεότερη γενιά Captur το «παρών» θα δίνει μια γκάμα αποτελούμενη από βενζινοκίνητα, αυτοφορτιζόμενα υβριδικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά συστήματα μετάδοσης κίνησης.

Renault Captur

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ