Αγορά Προσφορές

FCA Greece: νέα προσφορά για το Fiat Panda

Η FCA Greece προσφέρει τις δημοφιλέστερες εκδόσεις του Panda, την CNG (φυσικό αέριο) και την City Cross (SUV look) και στις δύο περιπτώσεις στα 11.990 ευρώ και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Διαθέτοντας τώρα τις εκδόσεις CNG και City Cross στην ίδια προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης (11.990 ευρώ), το Panda δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην απόλυτη οικονομία καυσίμου και το πιο ξεχωριστό στιλ στην κατηγορία. Το Fiat Panda αποτελεί το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Τον πρακτικό του χαρακτήρα και το ξεχωριστό στιλ συμπληρώνει μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων εκδόσεων που καλύπτουν ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα προτιμήσεων. Με αυτό τον τρόπο ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Panda που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

Με έμφαση στην οικονομία καυσίμου, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει 100 χλμ με 3 ευρώ, το Panda CNG αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της ελληνικής αγοράς που κινείται με φυσικό αέριο, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση της Fiat, η οποία αποτελεί τον πρώτο και πιο πετυχημένο κατασκευαστή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων CNG στην Ευρώπη. Παράλληλα με το δοχείο των 12kg φυσικού αερίου, το Panda CNG εφοδιάζεται και με δοχείο βενζίνης 35 λίτρων δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέγει κατά βούληση το καύσιμο με το οποίο κινείται, εξασφαλίζοντας παράλληλα αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000χλμ. με τη χρήση και των δύο καυσίμων. Αντίστοιχα το City Cross βασίζεται στην παράδοση που δημιούργησε η Fiat το 1983 όταν το Panda 4x4 αποτέλεσε το πρώτο τετρακίνητο αυτοκίνητο πόλης. Η έκδοση City Cross χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το σχεδιασμό των προφυλακτήρων και τα προστατευτικά πλαστικά στοιχεία, διαθέτει τον SUV χαρακτήρα της έκδοσης 4x4, αλλά με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς παράλληλα διατηρεί τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την ευελιξία που χαρακτηρίζει όλα τα Panda. Δελτίο Τύπου

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου