Αγορά Προσφορές

Renault Clio: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Η TEOREN MOTORS, με στόχο ο κάθε αγοραστής να αποκτήσει με τον πλέον συμφέροντα τρόπο το Clio που επιθυμεί, προσφέρει ένα νέο χρηματοδοτικό πακέτο για το σύνολο της γκάμας του μοντέλου.

Το Renault Clio δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην ιστορία της γαλλικής εταιρείας, ενώ η παρουσία του έχει συντελέσει τα μέγιστα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στις πωλήσεις αυτοκινήτων πόλης στην Ευρώπη επί σειρά ετών από τη Renault. Xαρακτηριστικό επίσης είναι το γεγονός ότι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% οι αγοραστές επιλέγουν τις υψηλότερες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις.

Η TEOREN MOTORS, με στόχο ο κάθε αγοραστής να αποκτήσει με τον πλέον συμφέροντα τρόπο το Clio που επιθυμεί, προσφέρει ένα νέο πακέτο για το σύνολο της γκάμας του μοντέλου. Τα διαθέσιμα οφέλη για τους αγοραστές περιλαμβάνουν 3,9% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/75), 30% προκαταβολή (αποπληρωμή έως 48 δόσεις), 50% προκαταβολή (αποπληρωμή έως 60 δόσεις) και συνολικό όφελος που φτάνει έως τα 2.000 ευρώ. Παράλληλα το Renault Clio καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια και 6 μήνες ασφάλεια.

Δελτίο Τύπου

Δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά: Clio

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου