top icon
Blog

Ποιο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις;

Ας μείνουμε ψύχραιμοι και ας προσπεράσουμε τις γραφικότητες και τα σχόλια με στοιχεία ηρωισμού. 
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο Τσάδαρη, ότι πρόκειται για καταπληκτικό αγώνα που όποιος μπορεί πρέπει να πάει, είτε στη sporting, όπου δημιούργησαν οι παλιοί, είτε στον αγώνα ακρίβειας, όπου δημιούργησε ένας νέος, σεμνός άνθρωπος με άποψη. 
Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει, οφείλουμε να συμφωνήσουμε, πως πρόκειται για Mercedes χωρις αστέρι ή για AUDI Quattro όπου δε λειτουργεί η τετρακίνηση. Πωλείται μάλιστα όσο μια ΒΜW, δεν το λες Volvo και -ίσως το χειρότερο- η παραγγελία έγινε εκπρόθεσμα και μάλιστα ελάχιστες μέρες αφού όλοι έβαλαν πλάτη για να λειτουργήσει… η Maserati την οποία, για την αξιοπρέπειά μας οφείλουμε να εξελίξουμε σε Ferrari. Για το SEAJETS RA ERC το σχόλιο, γι' αυτούς που λένε πως δεν καταλαβαίνουν και μπερδεύονται.
Κατανοητά λοιπόν, και προσπερνώντας το παρελθόν, ακόμα και το πρόσφατο, και με σεβασμό στο ενωτικό όσο και σαφές σχόλιο του Θόδωρου Χαραγκιώνη, του οικοδεσπότη για ακόμα μια φορά…
Το άλογο είναι κουτσό χωρίς τον τίτλο του και πληγωμένο αφού όσοι το είχαν υγιές και ζωντανό περιθωριοποιήθηκαν για λόγους ευρύτερης αντιπαράθεσης, όπου εχουμε αναφερθεί και κουράσαμε και κουραστήκαμε. Ας συνεχίζονται μάλιστα, από τη μια πλευρά (;) οι απειλές, με επιλογές που δεν αρμόζουν σε πολεμιστές αλλά και μεσα από στοιχεία-κατινιές, όπως και τα "δε μασάω" απο την άλλη, λες και πρόκειται για πολυκατάστημα. Εκεί πάντως και οι εργαζόμενοι ακούγονται και ο πελάτης εχει πάντα δίκιο. 
Μάθαμε χθες στη σ.Τ., στο κόσμημα του Θόδωρου Χαραγκιώνη, του δικού μου Ταλμπό, ότι παμψηφεί το ΔΣ της ΟΜΑΕ αποφάσισε να οργανώσει η ΟΜΑΕ το Ιστορικό. Οπότε, με άλλο όνομα και δέκα μέρες μετά το σύγχρονο και αφού είπαμε ότι προσπερνάμε το χθες, τη δεοντολογία και την ηθική τάξη και με δεδομένο οτι η απόφαση θα κριθεί από το αποτέλεσμα, αναρωτιέμαι:
"Παμψηφει" ανακοίνωσε ο Πρόεδρος, που του αρέσει ο διάλογος και είναι και μετρ σε συνομιλίες-διαπραγματεύσεις, την ώρα που μέλη του ΔΣ σχολιάζουν off the record πως διαφωνούν και πως κακώς δε συνέχισε το ΑΣΜΑ, οπως κακώς δεν τα βρήκατε με τους απαράδεκτους, τους επικίνδυνους και ανιστόρητους ΕΛΠΑτζήδες (περίπου δηλαδή, γιατί οι αληθινοί ειναι ή σπίτι ή όχι εν ζωή), ώστε ο αγώνας να έχει το πραγματικό του όνομα οπότε και λόγο ύπαρξης. Πολλά τα πρακτικά δεδομένα, αλλά ποιον ενδιαφέρουν; 
Αυτά θα γραφτούν δίπλα στην ταφόπλακα;  Τα εμπόδια και οι κακοτοπιές; 
Δε γνωρίζω το χώρο και αν υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές, δεν έχω αμφιβολία πως ο αγώνας θα οργανωθεί τέλεια, όπως, ας μην κρυβόμαστε, θα περάσει στα ψιλά όσο και αν κάποιοι μείνουμε συνεπείς, αισθανόμενοι ότι έχουμε υποχρέωση να τον υποστηρίξουμε, παρά την παραποίηση, την αστοχία και ό,τι συνδέεται με την έλλειψη διαφορικού στο Quattro, οπότε χάνεις σε ουσία ή την απουσία του αστεριού στη μάσκα, οπότε χάνεις σε κύρος.
Τι να γράψω για το Ναύλπιο που ειναι χρυσή επιλογή από μόνο του; Υπομονή και ψυχραιμία όμως και σε σχέση με τον αγώνα. Η επιλογή θα κριθεί απο τον τρόπο που θα αντιδράσει η περιοχή, που γενικότερα χαρακτηρίζεται από την ευγένεια και τη φιλοξενία, κάτι που πάντως χθες δε διέκρινα στον ιδιάιτερα βιαστικό δήμαρχο της πόλης. 
Βλέπετε, δεν έχω μάθει να μας κουνάνε δάχτυλο οι φιλοξενούμενοι σε ξένο σπιτι, σε εκδήλωση συνδεδεμένη με την ιστορία του καθενός μας. Ίσως, από την άλλη, μας έχουν κακομάθει ο Γκιωνης στο Λουταρκι, ο Μπακογιάννης εκεί στην Περιφέρειά του, όπου σέβονται τους πάντες όλους. Το λες και κακιά στιγμή. Ίδωμεν. 
Πάντως με 20 sporting και άλλα τόσα regularity και περίπου τέσσερις ξένους, δεν πας πουθενά, κακά τα ψέματα. _Στρατισίνο
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ