top icon
Blog

ΑΟΘ, όπως πάντα…

Σήμερα και μετά από καιρό αν ζούσαν θα ένοιωσαν όμορφα ο Αντώνης Παρταλιός και ο Γάκης Καλεμτζάκης. Αείμνηστοι. Οι σημαίες του ιστορικού ομίλου. Από τα κορυφαία Σωματεία της χώρας άλλοτε και σήμερα και πλέον στα χέρια τα σωστά, για πάντα.

Έχει πολύ βάθος το «Υπουργείο» Βόρειας Ελλάδας με έδρα τη Συμπρωτεύουσα. Βάθος και προοπτική ανάλογη της ιστορίας του που ξεπερνάει τα Ελληνικά σύνορα.

Τιμή μας!

Σήμερα, στο πιλοτήριο συναθλητές μου. Μια παρέα φωτιά με κοινή αγάπη τους αγώνες και οδηγό την ανιδιοτελή τους σκέψη. Καπετάνιος ο Σωκράτης Τσολακίδης και ύπαρχος ο Νικόλας Παυλίδης όπως σοφά σημείωσε ο Χάρης Θεοφράστου. «Μηχανικός» ο γιατρός Σίμος Θεοφανίδης, θα συμπληρώσουμε. Δεδομένο ότι την παρέα-φωτιά συμπληρώνουν ο Δημήτρης Μπρόζος που κρατάει τα κλειδιά του ταμείου. Μαζί τους σταθερή αξία ο Νικόλας Τριανταφύλλου και τη διαφορά στα δύσκολα την κάνουν οι τυπικά αναπληρωματικοί Νίκος Τσακίρης και Ανεζίνης.

Απλά, ομαδάρα. Είπαμε η απόλυτη δικαίωση του δημιουργού και ανθρώπων ιερά τέρατα, όπως ο Γάκης Καλεμετζακης και αυτή η παρέα του που παραδεχόμαστε με το σεβασμό στο κόκκινο.

Γιορτή σήμερα και καλεσμένοι τους βρεθήκαμε στο Νέο Ρύσιο. Στην πίστα καρτ όπου η βάση της ομάδας του Γιώργου Κοσμοπούλου και το «νηπιαγωγείο» του Αλέξανδρου Δήμου, έγινε η φωτογράφιση των αγωνιζομένων μελών του Σωματείου. Παλιές δόξες, σύγχρονα ταλέντα και κυρίως ωραίοι άνθρωποι καθαροί ερασιτέχνες που κοσμούν το χώρο και απαιτούν με ευγένεια το σεβασμό των διοικούντων.

Χαρήκαμε. Νοιώσαμε όμορφα μαζί με συναδέλφους δημοσιογράφους που ζουν και δημιουργούν στη Θεσσαλονίκη και συναναστραφήκαμε με συναθλητές μας. Σημαντικά τα ονόματα αλλά δεν είναι της στιγμής. Άλλωστε ποτέ δεν ήθελαν τη δημοσιότητα τύποι, όπως ο Σάκης Βασιλόπουλος και ο Γιάννης Καφταντζής, αλλά κυρίως ο Παντελής Τοψής. Αναλλοίωτος ο Πρωταθλητής Α5, έχεις τη σιγουριά πως θα μπει στο μπάκετ και θα λάμψει όπως τότε. Σαν να μην πέρασε μια ημέρα.

Ευχάριστη έκπληξη ως πρωτοβουλία η ομιλία-εισήγηση του Σίμου Θεοφανίδη για την οδική ασφάλεια. Μια καλά δουλεμένη δουλειά του γιατρού που θα επικοινωνηθεί από οδηγούς αγώνων σε μαθητές της 3ης λυκείου.

Ο ίδιος έχει και την ευθύνη της επικοινωνίας με όπλο στο νοικοκυριό του Ομίλου τη γοητευτική γραμματέα κ. Βάσω Σπανδώνη, σύζυγο του Νικόλα Τριαντάφυλλου. 

Έχουν όραμα, εμπνέουν ώστε να είναι συσπειρωμένοι όπως προδίδει και η παρουσία των Δημήτρη Κουμπωτή και Σάββα Μαυροματίδη και δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Η παρουσία τους στο τιμόνι του ΑΟΘ ξεπερνάει το τετριμμένο για τα «καλά χέρια» (χρυσά είναι), που άλλωστε πλέον δεν αρκεί. Δείχνουν το δρόμο το σωστό θυμίζοντας το ποιος είναι ο πρωταγωνιστής και ποιος ο ρόλος του οργανωτή. Έτσι και οι αγώνες θα γίνουν καλύτεροι και ο σεβασμός θα επιστρέψει προς κάθε κατεύθυνση._Σ. Χατζηπαναγιώτου

ΥΓ: Υπέροχες φωτογραφίες της εκδήλωσης από τον Παγκόσμιο Νικόλα Κατίκη, από μεθαύριο Δευτέρα στη σελίδα του ΑΟΘ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ