top icon
Blog

Δακτύλιος: Τι είναι πάλι τούτο;

Είδε όνειρο ή έχει κρυφό πλάνο ο Υπουργός Υποδομών για την κυκλοφορία στο δακτύλιο της Αθήνας;

Ο Κωσταντίνος Καραμανλής του Αχιλλέα, που λατρεύει το κλασικό όχημα, αν και εξελίσσεται σε θολό τοπίο ο νόμος για τη χρήση του. Είναι αρμοδιότητα του υφυπουργού σχολιάζουν όσοι βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για το έσοδο από την έκδοση των πινακίδων, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

Της παρούσης…

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο χαμηλής εκπομπής CO2 «αμάξι» που αγόρασα πρόσφατα, έχοντας παρασυρθεί από τα κίνητρα αγοράς και την επικοινωνία ότι κυκλοφορεί ελεύθερα στο δακτύλιο.

Να αιφνιδιάζομαι και να εγκλωβίζομαι εκ των υστέρων ήταν πρακτική της προηγούμενης κυβέρνησης, που κρίθηκε.

Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχεις απαιτήσεις για επιλογές που σέβονται τον μέσο Έλληνα και τον νέο άνθρωπο, που ξεκινάει τη ζωή του και επιλέγει μετά από μελέτη.

Απαιτητική η νεολαία μας και δεν έχεις απάντηση στο εύλογο ερώτημα της 30χρονης Νιόβης. Για το πώς θα πηγαίνει στο κέντρο να εργαστεί αφού δεν την καλύπτουν τα Μέσα και τι θα κάνει το μεταχειρισμένο Mini που αγόρασε πρόσφατα με τα ρέστα της. Θα βγάλει στη φόρα το εγκαταλελειμμένο Golf της μαμάς, θα αλλάξει και πινακίδα για το “μονόζυγο”, οπότε η τρύπα στο νερό είναι γεγονός.

Συμφωνούμε ότι θεωρητικά αποκλείονται οι βουλευτές κ.ά., με τα υβριδικά και τα plug in, που δόθηκαν κίνητρα για την απόκτησή τους.

Είναι σαφές πως αυτή η κυβέρνηση που μας μαθαίνει το σύγχρονο τρόπο, επί του προκειμένου αιφνιδιάζει και εκτίθεται.

«Δεν είμαστε εμείς πίσω από αυτό» ορκίζονται οι εισαγωγείς που έχουν τα προβλήματά τους με τη διαθεσιμότητα αυτοκινήτων και «πάλι καλά». Αναρωτιέσαι για το πώς η απόφαση μπορεί να συνδυάζεται με τον φιλόδοξο Δήμαρχο της Αθήνας, που δεν διδάχτηκε από το project (;) promenade d’ Atene, ενώ δεν περιμένεις παρέμβαση από την περιφέρεια.

Χωρίς αμφιβολία, πρέπει να έχουν πρόταση οι αρμόδιοι σε σχέση με τον «καθαρισμό» της πρωτεύουσας και αναρωτιέσαι γιατί ο πρωθυπουργός που πείθει και για τα ακατανόητα, δεν το παίρνει επάνω του.

Να εξηγήσει και να υποστηρίξει με  χρονοδιάγραμμα μια θαρραλέα απόφαση, που όπως προέκυψε χαρακτηρίζεται επιπόλαιη.

Αναστατώνει όλο αυτό, με εύλογες προεκτάσεις.

Είναι ζήτημα ουσίας, αλλά και αρχών που συνδέονται με την εμπιστοσύνη.

Την οφείλετε μια αξιόπιστη  επεξήγηση “ρε γαμώτο”._ Σ.Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ