top icon
Blog

F1: Αποκαλυπτήρια για τη Haas VF-20 [photos]

Η Haas παρουσίασε πρώτη τους νέους χρωματισμούς της VF-20, του μονοθέσιου με το οποίο ελπίζει να επιστρέψει στα ψηλά στρώματα του midfield.

Αν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια επρόκειτο να λάβουν χώρα στις 19/2, λίγα λεπτά πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών στη Βαρκελώνη, η αμερικανική ομάδα εξέπληξε άπαντες με την παρουσίαση του νέου της livery, που επιστρέφει στο κλασικό γκρι-μαύρο-κόκκινο.

Η Haas ψάχνει την επιστροφή της στα ψηλά στρώματα του midfield, στοχεύοντας στο να διδαχθεί από τα σχεδιαστικά λάθη του 2019 για να μπορέσει να έχει την εικόνα που παρουσίασε ειδικά το 2018, με τα συνεχή καλά αποτελέσματα που έφερνε.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner, δήλωσε σχετικά:

«Πέρυσι χάσαμε πολύ έδαφος, αλλά το καλό είναι ότι μαθαίνεις από αυτές τις καταστάσεις – όλοι πήραμε το μάθημά μας. Όλοι μέσα στην ομάδα έπρεπε να κοιτάξουν καλά μέσα τους και να καταλάβουν τι μπορούν οι ίδιοι να κάνουν καλύτερα. Ανυπομονώ να δω την VF-20 να κάνει το ντεμπούτο της στην πίστα. Όπως πάντα, στις δοκιμές ψάχνεις πολλά πράγματα, αλλά το βασικό είναι να γράψουμε πολλά χιλιόμετρα, να έχουμε αξιοπιστία και να είμαστε γρήγοροι καθώς προετοιμαζόμαστε για τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία.»_Δ.Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ