top icon
Blog

Με την DS 4 στη Μεσσηνία: Συνάντηση κορυφής

Με την κομψή Γαλλίδα, κλάσης Κατρίν Ντενέβ, στα γενέθλια του «W» Resort, ακούγοντας Θανάση Βασιλόπουλο. Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου στα πλήκτρα, χαμογελώντας…

Αξιοπρέπεια! Ό,τι συνδέει ένα ποιοτικό αυτοκίνητο, βραβευμένο για τη σχεδίασή του, έναν χώρο διαμονής, ως ευφυέστατα επεξεργασμένο κόσμημα, και έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με υπεραξία από την ορχήστρα του.

Αφήνει το αποτύπωμά του ο κοινός παρονομαστής, που προδίδει το σεβασμό προς τον χρήστη από αυτούς τους τρεις πόλους, και αρκεί ώστε να συμπληρωθεί το παζλ συνδεδεμένο με ό,τι υψηλού επιπέδου -και πλέον μόνο ευκαιριακά- προσφέρει η ζωή. Με κοινά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την κλάση τους, η DS 4 σε plug-in έκδοση και το Hotel W στην ευρύτερη περιοχή του Costa Navarino, ουσιαστικά στην είσοδο της Γιάλοβας.

Αντίστοιχα, όταν έσβησαν τα φώτα και σε απόλυτη ακρίβεια χρόνου, στο επίκεντρο ο Θανάσης Βασιλόπουλος με το πολυσύνθετο κλαρίνο του και την ομάδα του, καθρέφτης της σύγχρονης διασκέδασης. Απίστευτος συνδυασμός αυτή η τριάδα που προέκυψε ευκαιριακά, ως επιδόρπιο σε απαραίτητες για την ψυχική υγεία ολιγοήμερες διακοπές, ψηφίζοντας Ελλάδα.

DS 4

Στο «W»

Φιλοξενία υψηλού κόστους, αλλά κορυφαία σε ποιότητα, με την έντιμη παροχή υπηρεσιών, όπου δεν προκύπτει value-for-money. Παροχή υπηρεσιών με ανθρώπινο τρόπο και ειλικρινή ευγένεια, μακριά από το επιτηδευμένο, που χαρακτηρίζει άλλες πολυάστερες αλλά απρόσωπες μονάδες, όπως π.χ. ακόμα και το «Ρωμανός» του Ομίλου. Το ελληνικό W Resort, πιστοποιητικό για το τι προσφέρουν Έλληνες με γούστο και μεράκι στον υψηλού επιπέδου τουρισμό και σε επαγγελματικό, συνεδριακό επίπεδο, και δε μετριούνται τα άπειρα αστέρια της καρδιάς, συνδεδεμένα με τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Λέγεται «service», αλλά επί του προκειμένου δεν εκφράζει αυτήν τη σπάνια, πολύ ειδική σχέση που προκύπτει, και μάλιστα σε απόλυτη ισορροπία.

Εδώ το «luxury» έχει στυλ και μηδέν ύφος, με την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών να προκύπτει με ευγένεια, αλλά και έναν ιδιαίτερο τρόπο, που τον χαρακτηρίζεις φιλικό. Από το θυρωρείο και τη reception μέχρι κυρίες και κυρίους σε διάφορες θέσεις, με την αίσθηση ότι τους γνωρίζεις από καιρό, όταν ακόμα και τα ψεγάδια και οι αστοχίες έχουν ένα δικό τους χρώμα, που δε σου αφήνουν περιθώρια ώστε να δυσαρεστηθείς. Υποστήριξη με υπογραφή «Κώστας Κανάρης», ένας αεικίνητος, πολύπειρος τύπος που εμπνέει εμπιστοσύνη στον φιλοξενούμενο της ευθύνης του και στους συνεργάτες του.

Αντίστοιχα, σπάνια προκύπτει ο συνδυασμός της φιλόξενης «Navarino Αγορά», ενός κομψού Mall για επισκέπτες από όλη τη χώρα, με τα ξενοδοχεία-κοσμήματα του ομίλου στην περιοχή, και τίποτα δε γίνεται κατά τύχη. Μονάδες με στοιχεία limo το «Navarino Dunes», ο αυτοκράτορας, το «Mandarin Oriental», που ήδη λειτουργεί στο λόφο, και το «W», το σπορ κουπέ της σειράς, με στοιχεία σύγχρονου Defender. Η «Αγορά» αποτελεί δείγμα σεβασμού των ιδρυτών-δημιουργών στους κάτοικους της Μεσσηνίας.

DS 4

Thanassis Vasilopoulos team

Με ακούσματα που σε ταξιδεύουν σε μια ιδιαίτερα πολιτισμένη διάσταση, η οποία αλλάζει ταχύτητα στη διασκέδαση κάθε φύλου και κάθε ηλικίας. Προσφέρει κάτι διαφορετικό αυτή η χαρισματική band με υπογραφή «Θανάσης Βασιλόπουλος».

DS 4

Εδώ εντυπωσιάζεται ο λάτρης του Αντώνη Ρέμου, αλλά και όποιος μαθημένος στην κλασική μουσική. Μαγεία το πώς σε παρασύρουν επιστημονικά και ανθρώπινα, με τρόπο που προδίδει ταλέντο, μόρφωση και σκληρή δουλειά. Ζωγραφίζουν στη σκηνή έχοντας προσθέσει πινελιές σε κλασικά ακούσματα, και προσθέτεις τα λόγια ακολουθώντας το ρυθμό. Εσύ, ο σκονισμένος, που δεύτερο τραγούδι σερί ακούς μόνο από «Μαζώ», ενώ κάνεις τη χάρη και στη Νατάσα, που τη θεωρείς ιδιαίτερη. Στο beach party ξεκινάς βαρύς, ειδικά μόλις πληροφορείσαι ότι θα μείνεις νηστικός, και καταλήγεις ενθουσιασμένος. Γίνεσαι άμεσα follower μιας πεντάδας, πρέσβη της σύγχρονης διασκέδασης, από εμπνευσμένους Έλληνες για απαιτητικούς.

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά με ευκαιρία τα γενέθλια του «W», που συμπλήρωσε ένα χρόνο εξαιρετικής λειτουργίας, με τον Θανάση Βασιλόπουλο, την παρέα του αλλά και φίλους. Άνθρωποι σημαντικοί, απλοί και διακριτικοί.

Καιρός να προσγειωθούμε.

DS 4_

Esprit de Voyage

(Το πνεύμα του ταξιδιού…)

Υψηλή ραπτική από την DS, και διδάσκει την κομψότητα στο DNΑ του αυτός ο Γάλλος, ενώ στην άσκηση τοποθέτησης αριστούχος αποδεικνύεται ο Έλληνας manager, με ευκαιρία και αφορμή…

H DS 4 βραβεύτηκε για τη σχεδίασή της, αμφισβητείται για τις δυνατότητές της ως οικογενειακό σεντάν, ενώ από την πλευρά μας, και με υπογραφή, έχουμε τη θεωρία μας. Επιμένουμε να κρίνουμε με τα οδηγικά χαρακτηριστικά, που δε διαπραγματευόμαστε. Άλλωστε ο Γάλλος συνειδητά προσφέρει ένα σπορ σεντάν το οποίο χαρακτηρίζεις ως και έντιμο 2+2, επιβεβαιώνοντας την προσωπικότητα της DS 4, αποτέλεσμα του στυλ της. Αμετανόητοι, επιμένουμε να κατατάσσουμε ένα αυτοκίνητο από το πώς κυλάει, απάντησή μας και στο value-for-money που κρύβει αδυναμίες, ειδικά σήμερα, που όλα φαίνονται ίδια και διαφοροποιούνται λόγω τιμής, συνδεδεμένης με τον εξοπλισμό κάθε πρότασης.

DS 4

Όπως στην περίπτωση της DS 4, με χαρακτηριστικό της έκδοσης L’Esprit De Voyage τον κορυφαίο ως και βασικό εξοπλισμό, όπως στο εσωτερικό τη λάμψη και το άρωμα από δέρμα grain Gris Galet. Σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές του κινητήρα τύπου plug-in, ξεπερνάς την premium κατηγορία και την κατατάσσεις με τα luxury, όπως μόνο η «Μερκ»!

Με υπεραξία η DS, με στοιχεία GTi, με ρυθμίσεις «308» και, αφού θέλεις να τη βλέπεις και να την οδηγείς, η σύντροφος και όσοι την προωθούν στο ράλλυ των πωλήσεων αξιοποιούν και αναλύουν και τον τρελό, υψηλού επιπέδου εξοπλισμό. Όπως της δικής μας, με τα γνωστά και απαραίτητα για την υποστήριξή μας να συνδυάζονται με λεπτομέρειες που ξεπερνούν το premium, και άλλωστε εδώ, όπως και στα «3008», «5008» και DS 3-7, το ατού είναι η αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής. Οι Γάλλοι, που δε θα γίνουν ποτέ Ιάπωνες και Κορεάτες, όταν σήμερα θα πρέπει να είναι περήφανοι για το πώς η σειρά DS αντέχει στο χρόνο. Σχεδιαστικά, όντας άλλωστε εμπρός από την εποχή τους, αλλά και στην ουσία. Κρύβουν χρόνια και το πιστοποιούν τα πρώτης γενιάς DS 3, 7, όπως και τα SUV της Peugeot…

Απέναντι στην DS 4, και ειδικά στη δική μας, που τη λατρεύεις για πολλούς λόγους, βρίσκεται μόνο η αντίστοιχη Mercedes CLA, και αυτό λέει πολλά για την εύστοχη τοποθέτηση της DS στη νέα κατηγορία.

CLA_DS4

Luxury segment made in Stuttgart, ώστε να ξεφύγουν δυναμικά και με άποψη από την BMW και την Audi. Μαζί τους και η DS, ώστε να βρει τον δικό της χώρο ανάπτυξης, μακριά από «308» και Tonale. Δεν τα αποφεύγει, αλλά και δεν τα ταλαιπωρεί, αφού ο εχθρός δεν είναι ανάμεσά τους, αλλά στη Γερμανία, ενώ -κακά τα ψέματα- οδηγώντας θα βρεις αντίπαλο στην Ισπανία. Το συμπέρασμα είναι ότι περιπτώσεις όπως η DS, η Cupra και η Lexus απλώς επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι όλα ίδια. Είναι οι λεπτομέρειες που διαφοροποιούν τα έξτρα brands που καθιερώνονται με ατού το χαρακτήρα τους, ό,τι ξεχειλίζει τις DS, υπεράνω τιμών και της λίστας με τον έξτρα εξοπλισμό._ Σ. Χ.

DS 4

Μας άρεσε

– Στην DS 4 το πάτημα και η ποιότητα κύλισης, με τον εξοπλισμό της να προσθέτει υπεραξία.
– H κατανάλωση της DS 4 ακόμα και πιέζοντας.
– Στο «W» οι άνθρωποι. Αυτό τον τρόπο στην παροχή υπηρεσιών δεν τον βρίσκεις σε «Four Seasons».
– Τα ακούσματα από τον Θανάση Βασιλόπουλο, που οδηγεί sportscar με το κλαρίνο του.
– Η ορχήστρα του. Ομάδα με υψηλού επιπέδου καλλιτέχνες, συντονισμένους όπως της RD στην F1.
– Wow για το «ΚΟΑ Beach Pool Bar» στο Μάτι, με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους.
– Το φαγητό και η σχέση τιμή-ποιότητα-service στο «Αργύρης» του Νικόλα Θαλασσινού στη Μαραθόπολη.
– Η εντιμότητα, η καθαριότητα και οι υπηρεσίες στο ξενοδοχείο «Philip» στην είσοδο της Πύλου.
– Η εξυπηρέτηση στο Coffee Island στην «Αγορά», όπου διδάσκουν προσαρμογή, όπως και στου «Παπαϊωάννου», με σεβασμό στον επισκέπτη που δεν είναι κάτοικος «Costa Navarino».

Απογοήτευση
– Δεν αξιοποιήσαμε τα πολλά σημεία φόρτισης ώστε να κινηθούμε με ρεύμα για 50 χλμ., όπως στην Αθήνα.
– Οι τιμές στο «W», αλλά και ευρύτερα στην περιοχή, που λειτουργεί με την υψηλού επιπέδου αύρα, σε κόστη «Costa Navarino».
– Δεν καταφέραμε να συναντήσουμε τον Άρη Βωβό. Ο καλυτερότερός μας, το θηρίο, κινείται στην περιοχή διακριτικά και με ευγένεια, μπροστάρης της οικογένειάς του.
(Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στον φυσικό σου χώρο, μαέστρο.)

DS 4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • DS 4
  • DS 4
  • DS 4
  • DS 4
  • DS 4
  • DS 4
  • DS 4_
  • CLA_DS4
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ