top icon
Κόσμος

Στην Ελλάδα η Collection της DS – Οι τιμές των DS 4 και DS 7 Esprit de Voyage

Η DS Automobiles παρουσιάζει την πρώτη της Collection, εμπνευσμένη από τη βιομηχανία του Fashion Designing και της υψηλής ραπτικής.

Όπως οι οίκοι μόδας και σύμφωνα με την παράδοση της γαλλικής τέχνης του ταξιδιού, η DS Automobiles παρουσιάζει την πρώτη της Collection. Σχεδιασμένη για να συνδέσει την τεχνογνωσία της μάρκας με τους τομείς έκφρασής της, η Collection απηχεί δυναμικά την επιθυμία της DS Automobiles να ικανοποιήσει τους λάτρεις της φινέτσας και της προηγμένης τεχνολογίας.

Η πρώτη DS Automobiles Collection ονομάζεται Esprit de Voyage (Πνεύμα του Ταξιδιού) και θα διατεθεί μέσα στο 2023, στις τέσσερις ηπείρους όπου η μάρκα είναι παρούσα: Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Νότια Αμερική.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE

Βασισμένο στην DS 4 RIVOLI, η DS 4 ESPRIT DE VOYAGE εισάγει αποκλειστικές λεπτομέρειες και αρκετά στοιχεία επιπλέον εξοπλισμού.

Το εσωτερικό ESPRIT DE VOYAGE εισάγει μια αποκλειστική πινελιά φωτός, με ιδιαίτερη, φωτεινή απόχρωση του γκρι στις δερμάτινες επενδύσεις και απαράμιλλο πρεστίζ, με το ταμπλό και τις πλαϊνές επενδύσεις θυρών να είναι από δέρμα Nappa.

Οι λεπτομέρειες υπογραμμίζουν την ανωτερότητα των τεχνιτών της DS Automobiles. Στο ταμπλό, το ανάγλυφο του ESPRIT DE VOYAGE στο δέρμα, απεικονίζει την επιθυμία να μεταδοθεί η τεχνογνωσία της DS Automobiles από το Παρίσι. Η αναπαράσταση ενός χάρτη της Ευρώπης σχεδιάζεται με ακτίνες που επικεντρώνονται γύρω από ένα μοτίβο “Clous de Paris”, συμβολίζοντας το σημείο εκκίνησης και το μέρος όπου δημιουργήθηκε αυτή η συλλογή: το DS DESIGN STUDIO PARIS. Τα κατώφλια θυρών φέρουν επίσης την υπογραφή ESPRIT DE VOYAGE με αυτόν τον εμβληματικό χάρτη, ενώ οι άκρες των μοκετών εισάγουν μια ιδιαίτερη απόχρωση του γκρι, που ταιριάζει με το υπόλοιπο εσωτερικό.

Εξωτερικά, στα καλύμματα των καθρεπτών, η ειδική σχεδίαση με λέιζερ υποδηλώνει κίνηση και αεροδυναμική και, ως εκ τούτου, συμβολίζει το ταξίδι. Το μπροστινό μέρος διαθέτει σε γυαλιστερό μαύρο τα DS WINGS ανάμεσα στους προβολείς DS MATRIX LED VISION και τη μάσκα ενισχυμένη με χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Το πλαίσιο του παμπρίζ και η επιφάνεια στην πόρτα του χώρου των αποσκευών, είναι ντυμένα με κομψό γυαλιστερό μαύρο διακοσμητικό. Οι τροχοί 19 ιντσών, που ονομάζονται CANNES, έχουν φινίρισμα «διαμαντένιο», και ένα νέο ματ χρώμα Anthracite Grey.

Έξι χρώματα στο αμάξωμα μπορούν να συνδυαστούν με μια μαύρη οροφή Perla Nera. Το εξαιρετικά πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες άνεσης και ασφάλειας της DS, όπως PROXIMITYKEYLESSENTRY&START, εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας, DS AUGMENTED HEAD UP DISPLAY 21”, σύστημα infotainment με voice assistant DS IRIS, 3D Navi με Connected Services, το διαισθητικό σύστημα DS SMART TOUCH με την οθόνη αφής που αναγνωρίζει γραφή, DS DRIVE ASSIST 2.0 ημιαυτόνομη οδήγηση καθώς και προβολείς DS MATRIX LED VISION. Επιπλέον, το DS 4 ESPRIT DE VOYAGE, έρχεται να προσθέσει το πακέτο των ηλεκτρικών, θερμαινόμενων και κλιματιζόμενων καθισμάτων που προσφέρουν και μασάζ στους εμπρός. Το τιμόνι είναι επίσης θερμαινόμενο, ενώ είναι ηλεκτρική και η πόρτα του χώρου των αποσκευών, τα πεντάλ είναι με επένδυση αλουμινίου και τα πλευρικά παράθυρα έχουν ενισχυμένη ηχομόνωση.

Το DS 4 ESPRIT DE VOYAGE προσφέρεται στην plug-in υβριδική έκδοση E-TENSE 225.

Οι παραγγελίες για την ειδική και περιορισμένη έκδοση του μοντέλου, μόλις άνοιξαν με τιμή 55.550 ευρώ.

DS 4

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE

Η γαλλική τέχνη του ταξιδιού της συλλογής ESPRIT DE VOYAGE αντιπροσωπεύεται από μοναδική φινέτσα, κατασκευασμένη από εξειδικευμένα υλικά και μοτίβα που έχουν επιλεγεί συγκεκριμένα για τη συλλογή. Βασισμένο στην έκδοση εξοπλισμού RIVOLI, η DS 7 ESPRIT DE VOYAGE ξεχωρίζει με το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό σε δέρμα Nappa και τις ακόμα πιο βελτιωμένες προδιαγραφές.

Μια κληρονομιά του εμβληματικού ανάγλυφου μοτίβου από παριζιάνικους ωρολογοποιούς, το “Clous de Paris” σηματοδοτεί την προέλευση της σχεδίασης από το DS DESIGN STUDIO στο Παρίσι από όπου απλώνονται ακτίνες που “σκανάρουν” ένα χάρτη της Ευρώπης. Αυτό το λογότυπο ως σχέδιο, που δημιουργήθηκε για τη συλλογή ESPRIT DE VOYAGE, το βλέπουμε σε αρκετές διαφορετικές εκτελέσεις.

Στο ταμπλό, το δέρμα nappa σε απόχρωση Pearl Grey είναι ανάγλυφο, χρησιμοποιώντας μια τεχνική που εξελίχθηκε από τους κορυφαίους τεχνίτες δέρματος της DS Automobiles. Αυτές οι γραμμές επαναλαμβάνονται στους «ώμους» και στα λογότυπα της μπροστινής πόρτας, καθώς και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών με το ειδικό φινίρισμα με χρήση λέιζερ.

Τα ανοιχτά και φωτεινά χρώματα εμφανίζονται σε όλο το εσωτερικό, στα δερμάτινα καθίσματα με την ειδική κατεργασία δέρματος Nappa σε χρώμα Pearl Grey ειδικά για αυτήν τη συλλογή. Τα πατάκια έχουν επίσης ένα μοναδικό φινίρισμα περιμετρικά που ταιριάζει με την ανοιχτόχρωμη καμπίνα.

Εξωτερικά, η υπογραφή ESPRIT DE VOYAGE εμφανίζεται στις πόρτες, ενώ στα καλύμματα των καθρεπτών βρίσκουμε ένα ειδικό μοτίβο χαραγμένο με λέιζερ. Η φινετσάτη εξωτερική εμφάνιση, τονίζεται από το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα στα DS WINGS, στο περίβλημα των παραθύρων, στις μπάρες οροφής και στο μπροστινό κάλυμμα, που συνδυάζεται ιδανικά με τη γυαλιστερή μαύρη μάσκα με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Οι τροχοί 19 ιντσών, OYAMA, διαθέτουν επίσης ειδικά ένθετα σε γυαλιστερό μαύρο που τους προσδίδουν μοναδικό στυλ.

Προσφέρονται έξι χρώματα αμαξώματος: Pearl White, Crystal Pearl, Lacquered Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black και Sapphire Blue. Στην ειδική αυτή έκδοση, ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START, εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας DS IRIS SYSTEM με voice assistant και προβολείς DS PIXEL LED VISION 3.0, έχει επιπλέον κλιματιζόμενα καθίσματα που προσφέρουν και μασάζ για τον οδηγό και τον συνοδηγό, υποπόδια για τους πίσω επιβάτες, αλουμινένια πεντάλ, εσωτερικό φωτισμό PolyAmbient, πλαϊνά παράθυρα με ενισχυμένη ηχομόνωση και ηλεκτρική πίσω πόρτα με πρόσβαση hands-free.

Η έκδοση DS 7 ESPRIT DE VOYAGE προσφέρεται αποκλειστικά με τους κορυφαίους plug-in υβριδικούς κινητήρες, στις εκδόσεις E-TENSE 225 και E-TENSE 4×4 300. Οι παραγγελίες για τη συγκεκριμένη έκδοση, άνοιξαν με τιμές που ξεκινούν από 59.900 ευρώ.

DS 7

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ