top icon
Blog

Θέμης Χαλκιάς: Ένας «Nissanαίος» στο 52

Στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, και ο Σ.Χ., που «ζηλεύει», στοχοποιεί τη συμμετοχή με το νούμερο «52» και σχολιάζει…

Θέμης Χαλκιάς του Βασίλη, με Ανδρέα Βίγκο δίπλα του, και είναι σαφές. Με ό,τι και αν συμμετέχει ο Χαλκιάς στον ελληνικό αγώνα του WRC, η Nissan έρχεται στο μυαλό σου. Ο κατασκευαστής, η μάρκα αν προτιμάτε, που συνδέει την οικογένεια Χαλκιά με την αυτοκίνηση. Ο Βασίλης δεν ήταν ένας ακόμα μάστορας. Κατέθετε τη συνέπεια που απαιτείται ώστε να έχεις μισό αιώνα μια απαιτητική εξουσιοδότηση.

Αντίστοιχα ο Θέμης, που εξέλιξε το ανθοπωλείο σε κοσμηματοπωλείο, δεν είναι ένας ακόμα σύγχρονος ντίλερ που απλώς ξέρει να πουλάει και οι συνεργάτες του να φτιάχνουν. Είναι σημαντικό ότι διαχειρίζεται με μαεστρία το after sales, που πλέον χαρακτηρίζει έναν από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές της αγοράς. Αξιοπιστία Nissan με σφραγίδα Θεοχαράκη! Είναι ο συνδυασμός με την εισαγωγική εταιρεία που δείχνει το δρόμο.

Χαλκιάς

Το κοινό μάλιστα του Βασίλη με τον γιο του, τον Θέμη, δεν είναι έτσι απλά και επιφανειακά οι αγώνες. Σοβαρή και με συνέπεια η παρουσία τους, αλλά μελετώντας τη διαδρομή τους χαρακτηρίζεις λεπτομέρεια αυτήν τη δράση, με την εμπλοκή τους σε gentleman επίπεδο.

Σπάνιο αυτό, και μάλιστα δύσκολα το αντιλαμβάνεσαι, αφού αδυνατείς να κατανοήσεις και να ερμηνεύσεις τις αντιδράσεις τους. Στο παρελθόν του Βασίλη, και πλέον του Θέμη, που χαμογελούν με αρχοντιά στην απρέπεια που εκφράζει διαχρονικά αυτόν το δύσκολο, πολύ ειδικό χώρο των αγώνων, ο οποίος κρύβεται περίφημα πίσω από μια συχνά δήθεν συναισθηματική φόρτιση. Το συναίσθημα στην ορθή του εκδοχή χαρακτηρίζει τους Χαλκιάδες και το εκφράζουν στηρίζοντας με συνέπεια και πάθος την έννοια της οικογένειας. Όπως βέβαια και την επαγγελματική εντιμότητα.

Χαλκιάς

Ένα ωραίο, καθαρό μυαλό, δύο 16βάλβίδα πόδια ο Θέμης, που το πρωί θα τον βρεις στο Μοσχάτο, σε premium οίκο για service. Δείγμα γραφής και για Ιάπωνα επιθεωρητή, αν τολμούσε να πλησιάσει στα χωράφια με τη σημαία της Νικ. Ι. Θεοχαράκης.

Το βράδυ θα τον βρεις στην έκθεση της Nissan στη Λ. Συγγρού. Όπου θα σηκωθεί, θα σε καλωσορίσει και θα σου αποδείξει με γνώση γιατί το Juke είναι ερωτεύσιμο, το Micra πολυτεχνίτης, ενώ το νέο Qashqai, που είναι άλλο αυτοκίνητο, βλέπει μόνο Tiguan και, «νονέ, τι δουλειά έχει το Nissan με Skoda»; Τι να του απαντήσεις;

Χαλκιάς

Τεκμηριωμένη άποψη, με ρεαλισμό, με γεγονός πως αυτός ο τύπος έχει μαλώσει με το ψέμα. Για αυτό είναι καλός. Γιατί έμαθε από τον πατέρα του, τον αγαπημένο μας συναθλητή «Μπιλ Τζακ», να εκφράζεται μόνο με αλήθεια.

Δεν ταιριάζει άλλωστε τυχαία με τον Μάριο Μπαρκή, έναν χαρισματικό εμπορικό αρχηγό που εργάζεται σκληρά και αθόρυβα, σε ρυθμούς Τάκη Θεοχαράκη. Μια δύσκολη άσκηση με το 1+1 μόνο 2 ξερό, και ας πονάει.

Ούτε είναι σύμπτωση ότι δουλεύει μόνο με Nissan. Όπως βέβαια ψάξε και δε θα βρεις πίστη χορηγών στον Κο Αθλητή τους, όπως οι χορηγοί του. Η Gulf και η Eldon’s, που φιγουράρουν περήφανοι στο Fiesta Rally2.

Χαλκιάς

Το παζλ συμπληρώνει σε ρόλο πρωταγωνιστή ο Ανδρέας Βίγκος. Με δεδομένο ότι στις δύσκολες ασκήσεις οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Ο συνοδηγός του Θέμη Χαλκιά στο ΕΚΟ-ΡΑ. Ένας κ. Πρωταθλητής. Έλαμψε με Πανουργιά Πανουργιά, απογείωσε τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, κοσμεί τα διοικητικά του χώρου διατηρώντας την αξιοπρέπειά του με τρόπο για σεμινάριο, και μείνετε μαζί τους.

Χαλκιάς

Απολαύστε τους live στο βουνό, αλλά και μέσα από την εξαιρετική επικοινωνία τους, με δουλειά από τον κ. Μάνο Ράλλη.

Έλληνες αγωνιζόμενοι στο WRC-ΡΑ 2021, και είναι οι συνδυασμοί της διαφοράς στην ψυχή μας, και όχι μόνο._ «Στρατισίνο»

Θέμης Χαλκιάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Χαλκιάς
  • Χαλκιάς
  • Χαλκιάς
  • Χαλκιάς
  • Χαλκιάς
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ