top icon
Blog

Θέμης Χαλκιάς: Επαναστάτης

Το θαύμα από τον Θέμη Χαλκιά, που ακόμα μία φορά κάνει την υπέρβαση.

Ο Θέμης, το «πίτσι», το αγωνιστικό μου βαφτιστήρι, γιος του συναθλητή μου Βασίλη Χαλκιά. Κύριος ο πατέρας σε κάθε δραστηριότητα – δούλεψε σκληρά για να τον ξεπεράσει το παλικάρι του, και τα κατάφερε. Επιχειρούν με τον σύγχρονο τρόπο – η Nissan Χαλκιάς, όπως την ξέρουμε και τους ζούμε, αποτελεί καθρέφτη της κάθετης μονάδας που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το after sales, τη σπεσιαλιτέ τους, αλλά και για το πώς επικοινωνούν. Άλλωστε, διδάσκοντας Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο, δεν είναι τυχαία η συνεργασία του Group Halkias και με τη Renault·την Τεορέν, τα σήματα της οποίας δεσπόζουν άλλωστε στο παρμπρίζ της αγωνιστικής Clio.

Θέμης

Ιδιόκτητο! Είπαμε, υπέρβαση

Η έκπληξη που προκαλεί το σοκ που λείπει και με τρόπο που χαρακτηρίζει εισαγωγική εταιρεία, αντιπροσωπεία, και όχι ντίλερ. Η δουλειά του κ. Μάνου Ράλλη, που δίδαξε πολιτισμό σε θολό τοπίο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, και δεν ήταν σύμπτωση η υψηλού επιπέδου εκπροσώπηση των Μέσων σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Όλοι σεμνοί, όπως ήταν ο Βασίλης Χαλκιάς σε όλη του τη ζωή, όπως είναι ο Θέμης του, και όπως άλλωστε είναι και λόγω της αγωγής του ο συνοδηγός του. Ταλέντο-νικητής στα καρτ ο Νικόλας Κομνός του Γιάννη-Trim, «χεράς» με Ν2, σήμερα το αστέρι δίπλα στον Θέμη Χαλκιά. Μας φορτίζει και συναισθηματικά αυτός ο συνδυασμός, αφού θυμίζει τον Θέμη, το «πίτσι», όταν ξεκινούσε με το Nissan Micra, και στη συνέχεια, όταν με έμπειρους δίπλα του αναρριχήθηκε αξιοποιώντας διαφορετικά εργαλεία.

Θέμης

Οδήγησε με μαεστρία Mitsubishi EVO-Ν σε όλες τις εκδόσεις του. Στην ίδια κατηφοριά και το Impreza Ν-14. Οδήγησε και R5, ενώ προσπάθησε με κόστος να τοποθετήσει στο χώρο τα πρωτότυπα. Δίπλα του πρωταθλητές, όπως οι Μουζάκης, Σούκουλης και Μαχαίρας, φίλοι του όπως οι κύριοι Βαγενάς και Πατρικούσης, ενώ ήταν απολαυστικοί με τον κ. Ανδρέα Βίγκο με το Violet στο ΙΡΑ.

Θέμης

Σήμερα έκανε τη σωστή επιλογή. Το σύγχρονο και φιλικό όσο και αξιόπιστο αυτοκίνητο, που θα υποστηρίξει και τη δουλειά του. Καθρέφτης της ποιότητας των αυτοκινήτων παραγωγής οι αγώνες.

Δείτε εδώ το νέο Renault Clio Rally3 της Χαλκιάς Racing Team

Κακά τα ψέματα. Άλλωστε, οι φίλοι ανταγωνιστές του στις ειδικές διαδρομές, με Peugeot και Ford, ξέρουν ότι στους αγώνες έχουν μαζί τους έναν εξαιρετικό παίκτη, που μέσα από τη συμμετοχή του θα προβληθεί και η δική τους προσπάθεια. Άλλωστε ο Θέμης ξέρει ότι η αναβάθμιση δεν αφορά μόνο έναν, αλλά έχει να κάνει ευρύτερα με το περιβάλλον εμπλοκής, ό,τι άλλωστε υποστηρίζει υποδειγματικά ο κ. Ράλλης. Ό,τι θα αξιοποιήσουν οι βασικοί χορηγοί της προσπάθειας, ό,τι θα ευαισθητοποιήσει και την αντιπροσωπεία της Renault, με τους αγώνες στο DNA της Boss.

Θέμης

Ό,τι θα χαρακτηρίσει και την ποιότητα των Pirelli, και δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Θοδωρή Πέππα στην εκδήλωση.

Περισσότερα στα βουνά. Αύριο στη Φθιώτιδα και μεθαύριο στη μητέρα των μαχών, στο EKO Acropolis Rally, και μείνετε συντονισμένοι._ Σ. Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ