top icon
Blog

Βentley Flying Spur – η παραγωγή της ξεπέρασε τις 40.000 μονάδες

Το πιο επιτυχημένο σπορ υπερπολυτελές σεντάν στον κόσμο, η Bentley Flying Spur, ξεπέρασε το ορόσημο παραγωγής 40.000 αυτοκινήτων.

Η Bentley Motors έσπασε το φράγμα των 40.000 αυτοκινήτων για το πιο επιτυχημένο σπορ υπερπολυτελές σεντάν στον κόσμο, τη Bentley Flying Spur. Το μοντέλο πλέον βρίσκεται στην ολοκαίνουργια τρίτη γενιά του, με το μόνο που το συνδέει με το 2005, όταν πρωτοκυκλοφόρησε, να είναι η παγκόσμια δημοφιλία του. Ακόμα και το όνομα έχει αλλάξει. Η αρχική ονομασία του μοντέλου ως Continental Flying Spur, στην πορεία άλλαξε σε Flying Spur για να ξεχωρίσει περαιτέρω το αυτοκίνητο από την Continental GT. Στο πέρασμα των χρόνων, η Flying Spur έγινε το σύμβολο συνδυασμού σπορ χαρακτήρα και επιδόσεων με την απόλυτη άνεση, σε αμάξωμα τετράθυρης λιμουζίνας.

BENTLEY FLYING SPUR

Με μια εμφατική παρουσία στο δρόμο, ξεκάθαρα Bentley, καθώς και μια πολυτελή καμπίνα που προσφέρει ασυναγώνιστα επίπεδα άνεσης και χειροποίητης ποιότητας, η Flying Spur ικανοποιεί απόλυτα τόσο τον οδηγό όσο και τους επιβάτες με τρόπο που κανένα άλλο αυτοκίνητο μπορεί. Συνδυάζει στον υπερθετικό βαθμό τη βρετανική δεξιοτεχνία με πρωτοποριακή τεχνολογία. Όχι άδικα, η τρίτη γενιά Flying Spur έχει γίνει η νέα ναυαρχίδα της Bentley και έχει χαιρετιστεί ως «το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο». Και οι τρεις γενιές της Flying Spur έχουν σχεδιαστεί, εξελιχθεί και κατασκευαστεί στην έδρα της Bentley στο Crewe, όπου το ορόσημο παραγωγής γιορτάζεται από το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό σχεδιαστών, μηχανικών και εξειδικευμένων τεχνιτών.

BENTLEY FLYING SPUR

Κάθε ένα από τα 40.000 αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί έχει περάσει περισσότερες από 100 ώρες σε μια αποκλειστική γραμμή παραγωγής, όπου μια ομάδα 250 ατόμων ολοκληρώνει σχολαστικά κάθε Flying Spur στο χέρι. Μόλις τελειώσει και υποβληθεί σε εκατοντάδες ελέγχους ποιότητας, το αυτοκίνητο αποστέλλεται στον απαιτητικό ιδιοκτήτη του, σε μία από τις 68 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως που έχει παρουσία η Bentley. Με 40.000 Flying Spurs να έχουν κατασκευαστεί σε 15 χρόνια, περίπου το 50% έχει διατεθεί σε πελάτες στις δύο μεγαλύτερες αγορές της Bentley, την Κίνα και τις Η.Π.Α.. Στην εγχώρια αγορά της Bentley, στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν διατεθεί περίπου το 10% ενώ αποδεικνύοντας την πραγματικά διεθνή γοητεία του μοντέλου, το υπόλοιπο 40% των αυτοκινήτων απολαμβάνουν πελάτες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία-Ειρηνικό.

BENTLEY FLYING SPUR

Η Bentley αναβίωσε το όνομα Continental Flying Spur το 2005, ως τετράθυρη έκδοση της Continental GT coupe, με το πραγματικό πνεύμα του ονόματος. Το νέο μοντέλο ήταν διαθέσιμο με κινητήρα W12 και τετρακίνηση και έφτανε τελική ταχύτητα 194 μίλια/ώρα (312 χλμ./ώρα) – συνδυάζοντας την πολυτέλεια και τον σπορ χαρακτήρα με πρωτόγνωρο τρόπο. Το 2013, η δεύτερη γενιά Flying Spur κυκλοφόρησε, ως ξεχωριστή γραμμή μοντέλου πλέον και έτσι αφαιρέθηκε το όνομα Continental. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, το αυτοκίνητο μετασχηματίστηκε με ένα πρόγραμμα συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ενός κινητήρα twin turbo V8 4,0 λίτρων.

BENTLEY FLYING SPUR

Η τρίτη επανάληψη της Flying Spur γράφει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην ιστορία του τετράθυρου Grand Touring της Bentley. Χωρίς να περιορίζεται στην απλή δημιουργία με βάση τη δίθυρη Continental GT, η Bentley έχει επανασχεδιάσει την ολοκαίνουργια Flying Spur από το μηδέν έτσι ώστε να ξεχωρίζει ως ο απόλυτος συνδυασμός της κορυφαίας πολυτέλειας, της κομψότητας και των επιδόσεων. Ο μοναδικός τρόπος της Bentley να συνδυάζει καινοτόμο τεχνολογία αιχμής με κορυφαία έκφραση βρετανικής χειροτεχνίας, ωθεί τα υπάρχοντα κατασκευαστικά όρια στην κορυφαία πολυτέλεια ακόμα πιο ψηλά και έχει ως αποτέλεσμα το καλύτερο υπερπολυτελές σπορ σεντάν που κατασκευάστηκε ποτέ. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ