Τι συμβαίνει όταν ένας από τους κορυφαίους αναβάτες Motocross, βρεθεί με το δίτροχο «όπλο» του σε μία από τις διασημότερες παραλίες του κόσμου;  Η απάντηση στο εντυπωσιακό βίντεο της Monster Energy, το οποίο έχει δημιουργηθεί από χέρια… Ελληνικά!

Παρακολουθήστε τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή MXGP και εργοστασιακό αναβάτη της Yamaha Monster Energy, Romain Febvre, σε κάτι εντελώς διαφορετικό και με έντονο ελληνικό χρώμα. Στο «Ναυάγιο», σε μία από τις πιο ιδιαίτερες παραλίες της υφηλίου, με την υλοποίηση της ιδέας να έχει πραγματοποιηθεί από τον συνεργάτη μας, Αλέξη Λυχναρά (24 Productions) και την ομάδα του.

Romain Febvre

Η εντυπωσιακή αυτή ιδέα, στην αρχή θεωρήθηκε από δύσκολη έως ακατόρθωτη, ακόμη και από τους ίδιους τους συντελεστές της, οι οποίοι όμως πλέον, απολαμβάνουν μαζί με εμάς το παρακάτω βίντεο, όντας σίγουροι πια, ότι ένα όνειρό τους, έγινε πραγματικότητα.

Romain Febvre
«Είναι σίγουρα το πιο περίεργο μέρος που έχω οδηγήσει», παραδέχθηκε ο ταλαντούχος Γάλλος αναβάτης Romain Febvre. «Είμαστε συνηθισμένοι από αγώνες, όμορφες τοποθεσίες και ξεχωριστές χώρες όπως για παράδειγμα η Αργεντινή, αλλά αυτό ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ακριβώς στην παραλία με τη θάλασσα τόσο κοντά και το πλοίο... να έχει κολλήσει. Ήταν απίστευτο να το βλέπεις και πολύ περισσότερο να οδηγείς εκεί γιατί είναι ένας τόπος που δεν μπορείς να φτάσεις με τα πόδια ή το αυτοκίνητο. Το κάναμε με μία βάρκα όμως!» Αποβίβαση 23(!) ατόμων, θα συμπληρώσουμε εμείς πριν δούμε για ακόμη μια φορά το βίντεο μαζί σας.

Καλή διασκέδαση!_Μ. Σαλ.

 

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά