top icon
Επικαιρότητα

3η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, πραγματοποιείται ως τις 11 Οκτωβρίου στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού

Η 3η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 19.30 από τον υπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη, διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων. Χορηγός της έκθεσης είναι τα λιπαντικά πετρελαιοκινητήρων Shell Rimula, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Super Sport FM. Ανάδοχος εταιρεία οργάνωσης είναι η ΕΧΡΑ Εκθέσεις /Συνέδρια.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά για το κοινό από τις 2 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδι, ενώ το Σαββατοκύριακο 9 –10 Οκτωβρίου θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδι. Τελευταία ημέρα λειτουργίας της θα είναι η Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Για την διεξαγωγή της επιλέχθηκε και πάλι ο χώρος του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, στον οποίο η πρόσβαση για τους επισκέπτες είναι εύκολη μέσω της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ενώ παράλληλα προσφέρεται σε αυτούς άνετη και επαρκής στάθμευση δίπλα στους εκθεσιακούς χώρους.

Η φετινή διοργάνωση αξιοποιεί εκθεσιακούς χώρους μεγαλύτερους από κάθε άλλη φορά, συνολικής επιφάνειας 19.500 τ.μ. κι αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες. Η συμμετοχή 21 συνολικά εταιρειών καλύπτει όλο το φάσμα επαγγελματικών οχημάτων (ελαφρά ανοικτά και κλειστά φορτηγά, λεωφορεία, βαρειά φορτηγά), τα οποία θα παρουσιαστούν σε τρείς εκθεσιακές αίθουσες. Θα εκτεθούν επίσης αξεσουάρ, υπηρεσίες για το επαγγελματικό αυτοκίνητο, εξοπλισμό συνεργείων και ανταλλακτικά.

Τέλος, στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν κι ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις «test drive».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ