top icon
Επικαιρότητα

Αγοράζοντας μοντέλα της Tesla με bitcoin

Η Tesla ανακοίνωσε ότι επένδυσε στην αγορά bitcoin αξίας 1,5 δις δολαρίων και ότι σύντομα θα δέχεται το γνωστό κρυπτονόμισμα ως αντίτιμο για την πώληση των προϊόντων της.

Η Tesla ανακοίνωσε σήμερα ότι είχε αγοράσει τον μήνα που μας πέρασε 1,5 δις δολάρια σε bitcoin, ανεβάζοντας την αξία του εν λόγω κρυπτονομίσματος στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών – ήτοι κοντά στα 44.200 $.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας του Elon Musk – που διόλου τυχαία τουιτάρει υπερβολικά τις τελευταίες μέρες υπέρ του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος – η εν λόγω επένδυση έγινε ώστε η Tesla να διαθέτει «μεγαλύτερη ευελιξία για περαιτέρω διαφοροποίηση και μεγιστοποίηση των αποδόσεων της».

Elon Musk

Σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων της που γνωστοποιήθηκαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, η Tesla δήλωσε ευθαρσώς την πρόθεσή της να δέχεται bitcoins προκειμένου να πουλά τα προϊόντα της.

«Αναμένουμε να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε bitcoins ως μέθοδο πληρωμής για τα προϊόντα μας στο εγγύς μέλλον, με την επιφύλαξη ασφαλώς των εφαρμοστικών νόμων, αρχικά σε περιορισμένη βάση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ