top icon
Επικαιρότητα

Alfa Romeo: Η γκάμα της Giulia στη Γενεύη

Στο Σαλόνι της ελβετικής πόλης δίνουν το παρών οι εκδόσεις της Giulia που προορίζονται για το ευρύτερο κοινό.

Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε πως η Alfa Romeo θα φέρει το σύνολο της γκάμας των πισωκίνητων Giulia στη Γενεύη και τώρα αποδεικνύεται ότι οι φήμες ήταν αληθινές. Ο Ιταλός κατασκευαστής δηλώνει πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει την παραγωγή του μοντέλου, δεχόμενος και παραγγελίες από τις 15 Απριλίου για τις χώρες της περιοχής ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Η Giulia θα προσφέρεται με κινητήρα diesel των 2.2 λίτρων, στις εκδόσεις ισχύος των 150 και των 180 hp ίππων, που θα είναι διαθέσιμες είτε με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων. Επίσης, το μοντέλο θα υπηρετήσει και ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρα βενζίνης 2.0 λίτρων με σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης 200 bar, παρέχοντας μέγιστη ισχύ 200 ίππων 5.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 330 Nm στις 1.750 σ.α.λ. Με τον συγκεκριμένο κινητήρα το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων.

H Alfa Romeo Giulia θα προσφέρεται στους υποψήφιους αγοραστές της σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Giulia, Super, Quadrifoglio). Το βασικό μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο μεταξύ άλλων με cruise control, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ