top icon
Επικαιρότητα

Alfa Romeo: Σενάρια πώλησης ξανά

Τα σενάρια για την πώληση της Alfa Romeo στον όμιλο VW δε φαίνεται να σταματούν, παρά τις από μηνών διαψεύσεις. Αντίθετα, ενισχύονται.

Η νέα πλοκή στην υπόθεση αναφέρει πως η συμφωνία για την πώληση της Αlfa Romeo βρίσκεται πολύ κοντά και η ιταλική εταιρεία θα εξελιχθεί σε θυγατρική της Αudi. Ασφαλώς, επιβεβαίωση δεν υπάρχει και ούτε αναμένεται, όμως οι υποστηρικτές της υπόθεσης αυτής λένε ότι «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά».
 
Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον διευθύνοντα σύμβουλο της Audi Rupert Stadler, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει πολύ και θα περιλαμβάνουν επίσης το εργοστάσιο της Fiat στο Pomigliano. Αν αυτή η συμφωνία θα λάβει χώρα, η Audi θα κατασκευάσει μοντέλα της Alfa Romeo στο εν λόγω εργοστάσιο.
Επιπλέον, η Αudi δείχνει ενδιαφέρον για την αγορά ενός μεγάλου κατασκευαστή εξαρτημάτων και αυτός λέγεται ότι θα είναι η Magneti Marelli.
 
Οι αρνητικές συγκυρίες
Όσο δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, αυτά όλα παραμένουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, οι συγκυρίες είναι αρνητικές: H Iταλία βρίσκεται ένα βήμα πριν την νέα υποβάθμιση από τους γνωστούς και σε εμάς «οίκους», η χώρα δεν έχει κυβέρνηση, οι τόκοι για τα δάνειά της ανεβαίνουν και οι διάφοροι ισχυροί του Βορρά «αρπάζουν» τις ιταλικές εταιρείες για να τις «σώσουν». Οι συνθήκες δε βοηθούν όχι μόνο την Alfa Romeo, αλλά ο,τιδήποτε είναι ιταλικό.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ