top icon
Επικαιρότητα

Aναδιάρθρωση για τη Michelin

Ο μεγάλος κατασκευαστής ελαστικών πραγματοποιεί εμπορική και διοικητική οργανωτική αλλαγή στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη, που αφορά και την Ελλάδα.

Ύστερα από επιχειρηματική δράση 34 ετών και από την 1η Ιανουαρίου 2014 η Michelin Ελλάς αλλάζει νομική μορφή και θα υπάγεται πλέον σε άλλη εταιρεία της μητρικής στο Βουκουρέστι. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο γενικός διευθυντής των ελαστικών Michelin κ. David Jean, με επιστολή που απέστειλε στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους.
 
«Αυτή η οργανωτική αλλαγή θα εξασφαλίσει τη μακρόχρονη παρουσία της Michelin στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη όπου έχουμε φιλοδοξίες ανάπτυξης. Από τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου, η Ελλάδα θα είναι μέρος μιας νέας εμπορικής περιοχής που δημιουργήθηκε, το διοικητικό κέντρο της οποίας θα εδρεύει στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία».
 
Ο Γάλλος κατασκευαστής είχε εμπορική παρουσία στην Ελλάδα από το 1950 μέχρι και το 1969, ως εταιρεία εξαγωγών ελαστικών, λειτουργώντας ως υποκατάστημα Αθηνών. Τη χρονιά εκείνη ιδρύθηκε επίσημα η Michelin Ελλάς και το 1978 έλαβε τη σημερινή της νομική μορφή ως ανώνυμη εταιρεία.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ