top icon
Επικαιρότητα

Ανάκληση Land Rover Freelander II

Η εταιρία ΚΕΔΟ Α.Ε, σε συνεργασία με τη γραμματεία του καταναλωτή, ανακοίνωσαν την ανάκληση ενός αριθμού αυτοκινήτων Freelander II.

Η εταιρία ΚΕΔΟ Α.Ε., επίσημος εισαγωγές των αυτοκινήτων Land Rover στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη γραμματεία του καταναλωτή, ανακοίνωσαν την ανάκληση ενός αριθμού αυτοκινήτων Freelander II, Diesel. Το μέτρο αυτό περιλαμβάνει 126 οχήματα, τα οποία φέρουν αριθμούς πλαισίου από Η000100 έως Η111695.
 
Η ανάκληση διενεργείται καθώς εντοπίστηκε πιθανό πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης της καμπίνας των επιβατών. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει πιθανότητα να έρθει σε επαφή υγρασία από τη μονάδα κλιματισμού με το κύκλωμα ελέγχου του συστήματος υποβοήθησης θέρμανσης, προκαλώντας βραχυκύκλωμα.
 
Επιπλέον μπορεί να υπάρξει χαρακτηριστική οσμή ζεστού, ή λιωμένου πλαστικού, που σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να εξελιχθεί σε φωτιά στο εσωτερικό του οχήματος. Όλα αυτά τα συμπτώματα μπορούν να προκληθούν είτε με το όχημα σε χρήση, είτε όταν είναι σταθμευμένο.
 
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, ώστε να επισκεφτούν κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρίας για να προχωρήσουν, χωρίς κόστος, στη σχετική επισκευή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία ΚΕΔΟ Α.Ε. στα τηλέφωνα 210 6252329 και 210 8074562.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ