top icon
Επικαιρότητα

Athens X-treme Madness Motorsports 2003

Σάββατο και Κυριακή 4 & 5 Οκτωβρίου στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Ελληνικού από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα

Η διεθνής εκδήλωση της ΑSM PRO RACING για τα μηχανοκίνητα σπορ γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο για δεύτερη φορά στην χώρα μας. Το προηγούμενο ανάλογης εμβέλειας γεγονός έγινε στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2002 υπό την ονομασία «Αthens Motorcycle Madness 2002», στο οποίο προσήλθαν περισσότεροι από 10.000 θεατές και τις δύο ημέρες. Η φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει σπάνια για την Ελλάδα x-treme μηχανοκίνητα σπορ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Το Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το αεριωθούμενο funny car FireForce 2, με κινητήρα από μαχητικό ελικόπτερο και σασί από χρωμιομολυβδαινούχο ατσάλι & ανθρακονήματα. Ακόμη, θα δούν μια από τις πιο γρήγορες κατασκευές σε δύο τροχούς (με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βασισμένο σε Yamaha FJ), που καλύπτει τα 400 μέτρα σε 6 δευτερόλεπτα, με οδηγό τον κάτοχο των επίσημων ρεκόρ ταχύτητας και χρόνου Ίαν Κινγκ.

Επίσης, θα είναι εκεί το Monster Truck Bigfoot 17, που είναι το μοναδικό που βρίσκεται τώρα στην Ευρώπη (ύψος 4 μέτρα και υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1800 ίππων) και θα ενθουσιάσει τους θεατές με το εκπληκτικό Freestyle Show που θα παρουσιάσει. Το «παρών» θα δώσουν και οι Καναδοί άσσοι του Freestyle Jump με μοτοσικλέτες Benoit Millot & Tommy Fortin, που θα εντυπωσιάσουν με τα επιβλητικά τους άλματα. Παρόντα, όπως και στην περισυνή εκδήλωση, θα είναι και τα επτά μέλη της ομάδας GMO, των ριψοκίνδυνων κασκαντέρ του Freestyle Superbike που έχουν κερδίσει πρωταθλήματα στις ΗΠΑ κι έχουν συναρπάσει με τα ακροβατικά τους όπου κι αν έχουν δώσει παραστάσεις.

Τα περιοδικά 4 Τροχοί και Formula 1 θα είναι εκεί με δικό τους περίπτερο, όπου θα εκτίθεται το μονοθέσιο που ετοίμασε η ομάδα UoP φοιτητών μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Πάτρας για τον διαγωνισμό Formula Student, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Class 2. Tα δύο περιοδικά των «Τεχνικών Εκδόσεων» βρίσκονται ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, ενώ οι 4Τροχοί θα είναι οι αποκλειστικοί χορηγοί του Monster Truck Bigfoot 17.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ