top icon
Επικαιρότητα

Autoland

Η επιτυχία των παράλληλων εκδηλώσεων που περιλαμβάνονταν στην 70η Δ.Ε.Θ., αφιερωμένων στα αυτοκίνητα 4Χ4 & SUV, ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Η επιτυχία των δύο special events που περιλαμβάνονταν στο κλαδικό αφιέρωμα της 70ης Δ.Ε.Θ. (9–18 Σεπτεμβρίου 2005) με τίτλο Autoland και που ήταν αφιερωμένα στα αυτοκίνητα 4Χ4 & SUV, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το περίπτερο 14 ,έκτασης 1.200 τ.μ. περίπου «μεταμορφώθηκε» σε εξωτικό τοπίο, με τα πιο γνωστά και μοντέλα αυτοκινήτων να πρωταγωνιστούν σε ένα περιβάλλον φτιαγμένο από κορμούς , δέντρα, πέτρες, νερά και πολύ άμμο. 23 αυτοκίνητα από 10 εταιρίες (Nissan, Mitsubishi, Honda, Suzuki, VW, Audi, KIA, Hyundai, Lada, Chrysler) σκαρφάλωσαν σε βράχους, ανέβηκαν σε τεράστιους κορμούς, βυθίστηκαν στην άμμο και απέδειξαν τον «περιπετειώδη» και «γοητευτικό» χαρακτήρα τους.

Και για όσους λατρεύουν τις δυνατές συγκινήσεις η μεγαλύτερη και αρτιότερη τεχνητή πίστα off road που έχει στηθεί σε ελληνική έκθεση δημιουργήθηκε στην κεντρική είσοδο της 70ης Δ.Ε.Θ., κάτω από το τόξο της Χ.Α.ΝΘ. Μία αψίδα που άγγιζε σε ύψος τα 6,5 μ., η παραβολική στροφή με κλήση 45 μοιρών, μια σειρά εμποδίων με ποικίλους βαθμούς δυσκολίας φτιαγμένων από τεράστιους κορμούς και ένα σκάμμα με νερό, ήταν μερικά από τα tests οδήγησης που έπρεπε να πραγματοποιήσουν οι επισκέπτες του off road park της 70ης Δ.Ε.Θ. Και ήταν στα αλήθεια πολλοί !

Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι οδήγησαν μερικά από τα πιο δυναμικά και αξιόπιστα μοντέλα 4Χ4 και SUV και έζησαν, όπως οι ίδιοι ομολόγησαν, μία εμπειρία που θα θυμούνται για καιρό. Το σχεδιασμό, την υλοποίηση, το συντονισμό και την εν γένει λειτουργία των εκδηλώσεων αυτών ανέλαβαν κατ’ αποκλειστικότητα οι εταιρίες INFOSUCCES και PROMAUTO, κατόπιν εντολής της HELEXPO διοργανωτή της 70ης Δ.Ε.Θ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ