top icon
Επικαιρότητα

BMW: Έρχεται νέο μέλος για την οικογένεια i

Mετά τα i3 και i8, ένα ακόμη μοντέλο θα πλαισιώσει τη γκάμα των ηλεκτρικών προτάσεων της BMW.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο CEO της γερμανικής εταιρείας Harald Krueger το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW θα είναι οικογενειακού χαρακτήρα και θα τοποθετηθεί με ιδιαίτερες φιλοδοξίες μεταξύ των i3 και i8. Η ονομασία του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα i5 και η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2019 στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Λειψίας.

Προφανώς θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από την 3 Series Sedan και θα φέρει έναν ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 225 ίππων, εγκατεστημένο στο πίσω μέρος, καθώς και έναν ακόμη των 135 ίππων τοποθετημένο εμπρός. και θα προσφέρεται ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με προσαρμοσμένο στο πίσω μέρος 225 ίππους (168 kW) ηλεκτροκινητήρα που εργάζονται μαζί με ένα άλλο εγκατασταθεί στο μπροστινό μέρος, ισχύος 135 ίππων (101 kW). Επίσης, θα μπορούσε να υπάρχει μια plug-in υβριδική έκδοση με 275 ίππους συνδυαστικά, με κινητήρα εσωτερικής καύσης τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων εγκατεστημένο στο μπροστινό μέρος.

Οι μηχανικοί της BMW στοχεύουν το βάρος να μη ξεπεράσει τα 1.600 κιλά, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει αρκετός χώρος για να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα και τις αποσκευές τους.

 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ